Smiley a primit o veste cumplită despre tatăl său. Mama lui i-a spus la telefon tot: „Am început să plâng, dar nu mă mai puteam opri”–citeste in comentariu

Smiley a primit o veste cumplită despre tatăl său. Mama lui i-a spus la telefon tot. Momentul în care artistul nu s-a mai putut opri din plâns.

Smiley a fost invitat în podcastul lui Damian Drăghici. Acolo, artistul și-a deschis sufletul și a povestit un moment greu prin care a trecut, în urmă cu ceva timp. Soțul Ginei Pistol a dezvăluit că era plecat în America de peste două luni și ținea legătura cu familia la telefon.

Smiley a primit o veste cumplită despre tatăl său

Mai mult, cântărețul își amintește că a vorbit cu mama lui și a simțit imediat că ceva se întâmplă. După lungi insistențe, aceasta i-a spus că tatăl lui a suferit un atac cerebral. Familia lui trecea prin clipe cumplite de câteva săptămâni, fără ca Smiley să știe.

„Când a venit refrenul piesei, ideea ei, eram în America, plecat de vreo două luni și jumătate. Era o zi foarte frumoasă afară. Și țin minte că am vorbit cu mama și am simțit că ceva e în neregulă. Am întrebat-o ce s-a întâmplat și cumva a fost nevoită să-mi spună. Tatăl meu suferise un atac cerebral și ei nu mi-au spus. Eu nu știam! Se întâmplase cu două – trei săptămâni înainte să-mi spună”, a povestit Smiley, în cadrul podcastului realizat de Damian Drăghici.

Mama lui i-a spus la telefon tot

Smiley a dezvăluit și că acel moment foarte greu i-a fost inspirație pentru piesa care avea să fie un hit și în care mulți fani de-ai lui se regăsesc.

„După ce am închis telefonul cu mama, m-am dus în dormitor și am început să plâng, dar nu mă mai puteam opri. În timp ce plângeam, auzeam o voce în cap care-mi zicea: Scrie, scrie, scrie! Dar așa, de nicăieri. Poate o să ziceți că sunt nebun. Și am scris refrenul asta: Îmi e dor de tine, tata, vreau să ne vedem mai des”, a mai spus Smiley.

Gina Pistol și Smiley așteaptă al doilea copil?

Gina Pistol și Smiley așteaptă al doilea copil? Anunțul din ziua nunții: „Îl primim cu brațele deschise”.

Zi mare pe 27 mai pentru Smiley și Gina Pistol! S-au căsătorit atât civil, cât și religios, după care au petrecut cu invitații, prietenii și familia!

„E o avalanșă de trăiri”

Gina Pistol și Smiley au devenit pe 27 mai oficial soț și soție! După cununia civilă și cununia religioasă care au avut loc discret, în prezența familiilor și a celor mai apropiați prieteni, la Palatul Snagov, cei doi miri au pornit petrecerea!

„Astăzi este o zi foarte emoționantă pentru noi, așa cum probabil este pentru toți cei care se căsătoresc și probabil înțeleg prin ce trecem. E o avalanșă de trăiri, de lucruri de făcut, un mix de bucurie cu grijă. O combinație între trăirea momentului în adâncul sufletului și entuziasmul întâlnirii cu toți cei dragi care se bucură pentru noi. O succesiune de râs și plâns de bucurie, dar și de a savura fiecare secundă cât mai mult.

Tort cu cinci etaje, mesaje pe mese și meniu tradițional

Este o zi pe care parcă ne-o dorim mai lungă, pentru că ne-am gândit mult la cum va fi. Ne-am tot imaginat-o în fel și chip și am vrea să ne bucurăm în tihnă de fiecare detaliu, de fiecare invitat, de fiecare privire, zâmbet sau dans. Însă, dincolo de toate momentele acestei zile și de încărcătura emoțională cu care vin ele la pachet. Noi ne-am promis că astăzi și mereu ne vom îmbrățișa, vom dansa, ne vom bucura de fiecare secundă de „împreună”!”, a mărturisit Gina Pistol imediat după cununia religioasă

 „DA-ul despre care ne întreabă toată lumea a fost spus tare și răspicat, în același timp de amândoi. Așa cum trebuie să se întâmple. Acum, gata, toată lumea la dans! Hai, și!”, a completat vesel, în stilul său caracteristic, Smiley, înainte să apară invitații la petrecerea de nuntă.

Smiley a făcut anunțul despre al doilea copil

„Plecăm în luna de miere peste o săptămână, în sudul Franței. Ne dorim să avem o lună – deși nu e chiar o lună – de miere frumoasă, să ne întoarcem și să avem o vară frumoasă, apoi o viață senzațională, să ne facem amintiri frumoase împreună, să îmbătrânim frumos împreună, să ne înțelegem bine, să ne susținem unul pe celălalt. Să ajutăm fata să facă tot ceea ce își dorește și dacă mai apare un copil îl primim cu brațele deschise și cu toată dragostea”, a mărturisit Smiley.

Lasă un comentariu