Smiley, izolat la domiciliu timp de 14 zile din cauza coronavirusului

Intors dintr-o zona de risc, Smiley se află izolat la domiciliu timp de 14 zile din cauza coronavirusului. Cântărețul a transmis un mesaj public prin care își anunță fanii că în decursul zilei de 13 martie a aterizat în România și va intra direct în autoizolare la domiciliu.


Apreciază și distribuie !

„M-am intors aseara din Los Angeles şi am luat această măsură de precauţie pe care o avem cu toţii la îndemână şi e normal să facem asta pentru noi şi pentru cei de lângă noi. Nu m-a intrebat nimeni aseară nimic la aeroport, nu am completat niciun formular, nu mi-a zis nimeni să stau acasă.
Am decis asta pentru că aşa e normal, mă simt foarte bine, dar voi sta acasă cele 14 zile, e cea mai bună măsura de prevenţie ca să nu se răspândească acest virus. Trebuie să fim responsabili. Cel mai important este să fim responsabili. Să urmăm măsurile date de autorităţi, să ne spălăm des pe mâini şi să stăm acasă”, a spus Smiley.

”Bine va regasesc! mesaj lung: aseara am aterizat. ☀️direct la autoizolare🤗nu va las eu singuri in izolare 🤗💪🏼pentru cel putin o saptamana urmeaza sa stau acasa cu o mica parte din echipa @hahaha_production (@serbancazan @whoviktor ) va tin la curent cu video pe YouTube pt. ca am timp 😁😎am link in BIO daca vreti sa va abonati sau sa vedeti noul meu clip in care mi-am ascuns nr. de telefon. asa ca daca vreti sa vorbim, va astept si pe WhatsApp.”, este mesajul transmis de Smiley pe pagina de socializare.