Soarele intră în zodia Leu pe 22 iulie 2023. Ce înseamnă pentru zodii

Redactie

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

Nativii Berbec sunt ancorați în probleme de familie în această perioadă. Vor să-și spună punctul de vedere, însă de fiecare dată intervine o situație care îi oprește. Sunt sfătuiți să-și facă planuri de odihnă, asta pentru că va veni o perioadă încărcată pe plan profesional. Nu este cazul să-și dorească mai mult decât ceea ce pot duce pe umeri. O pauză îndelungată ar fi punctul cheie în această situație.

Taur: 20 aprilie – 20 mai

Nativii Taur se gândesc acum mai mult decât oricând la confortul unui cămin sau formarea unei familii. Pentru cei singuri, specialiștii susțin că trebuie să-și urmeze instinctele.

Comunicarea este un punct forte în această perioadă. Conectarea cu instinctele proprii vine ca un semn așteptat de multă vreme. Trecutul familial va putea fi lăsat acum în urmă și va putea începe o nouă etapă.

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Nativii Gemeni își schimbă perspectiva asupra vieții. Își doresc planuri mărețe, atât din partea lor cât și a partenerului de viață.

Pentru cei singuri, sfaturile specialiștilor sunt următoarele: este foarte important ca aceștia să-și aloce timp pentru a se confrunta cu sinele, oricât de dureros ar părea la început. În ceea ce privește veniturile și banii, acestea vor crește văzând cu ochii, spune Astrology.com.

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Nativii Rac trebuie să se reconecteze cu valorile pierdute în timp. Au acum șasna de a descoperi multe temeri și lucruri care până acum păreau de neatins. Va începe un nou capitol în viața lor și încrederea de sine va juca aici un rol extrem de important. Se vor strânge acum roadele unor munci îndelungate, cele pentru care stima de sine le-a fost afectată o bună perioadă.

Leu: 23 iulie – 22 august

Nativii Leu își schimbă modul de a vedea lumea. Se lasă pradă instinctelor proprii și nu mai țin cont de cei din jur. Se conectează mai mult la sine și pentru o vreme își descoperă dorințele și plăcerile pe care și le-au reprimat. Acordă mai multă atenție celor dragi și încearcă să-i înțeleagă pe deplin. Axa sănătății joacă și ea un rol important, asta pentru că își vor schimba complet stilul de viață.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Nativii Fecioară acționează acum conform propriilor gânduri și emoții. Cu toate că vor fi judecați la început, instincul nu îi va lăsa să procedeze altfel, arată Yourtango.com. Este momentul propice pentru ca visele să se transforme acum în realitate. Angajamentele din relații vor fi lăsate pe planul doi, asta pentru că debutează un nou capitol în ceeea ce privește sănătatea mentală.

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

Nativii Balanță sunt ancorați mai mult decât oricând la propria integritate emoțională. Sunt dispuși să continue cu planurile pe care le-au început, indiferent de parcursul lor în viitor. Au nevoie să se confrunte cu fricile și reflecțiile despre lume pentru a vedea cum vor proceda în continuare. Va începe un nou capitol în realizarea obiectivelor personale.

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

Nativii Scorpion își doresc să facă ceea ce este mai bine pentru cei din jur, însă de fiecare dată se lasă pe planul doi. Cu toate că sunt ancorați către sentimentele proprii, nu reușesc să le întâlnească de fiecare dată. Reușesc acum să facă o distincție clară între bine și rău și să aibă forța de a-și îndeplini angajamentele sociale. Vor începe în curând o nouă etapă pe plan personal.

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

Nativii Săgetător se simt obligați să-și îndeplinească anumite obligații familiale. La sfârșitul acestui ciclu își vor lua viața în propriile mâini și se vor îndepărta de tot ceea ce le face rău. Astrele îi sfătuiesc să-și evoce sentimentele contradictorii și să aibă o nouă viziune asupra moralității și spiritualității. Se vor întâlni astfel cu sentimente nebănuite.

Citeste continuarea pe catine.ro

Lasă un comentariu