Soția a adus pe lume o fetiță, iar la 27 de ore, bărbatul a aflat o veste care l-a îngenunchiat. Este prea mult, pentru oricine. Ce s-a întâmplat

Venirea pe lumea a unui copil este un moment care îi unește pe cei doi soți și care devin o familie mai puternică.

Primele zile de după nașterea unui bebeluș ar trebui să fie cele mai frumoase din lume pentru părinți, care învață împreună tainele creșterii unui copil. Pentru Matt Logelin, viața a fost dată complet peste cap la numai 27 de ore după ce soția sa născuse. Cel mai frumos moment din viața sa se întorsese la 180 de grade. Dar iată cum a început totul:

Matt și Liz s-au cunoscut în timpul liceului și s-au îndrăgostit unul de celălalt, iar în timpul colegiului, au hotărât să rămână împreună, în ciuda distanței.

Cei doi s-au luptat din greu pentru a face relația să funcționeze și răbdarea le-a fost răsplătită, atunci când Matt s-a mutat în Los Angeles. S-au mutat împreună și totul părea că se liniștește pentru ei.

În 2007, Lis a aflat că așteaptă un bebeluș, iar ea și soțul său au fost în culmea fericirii. Însă aceasta a avut o sarcină extrem de complicată, iar dimineața se simțea foarte rău, așa că medicii au sfătuit-o să stea la pat pentru trei săptămâni. Apoi Liz a fost internată, pentru a fi monitorizată permanent, iar Matt ținea un blog unde îi anunța pe cei dragi ce ce întâmplă, în fiecare zi.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata