Sotia lui CRBL a rabufnit! Ce a spus Elena despre Andreea Tonciu intrece orice imaginatie

Scandalul dintre CRBL si Andreea Tonciu de la Survivor Romania a escaladat.

Elena, sotia cantaretului, a comentat jignirile pe care bruneta i le-a adus artistului.

Ea s-a limitat la a spune ca stie foarte bine ce are acasa, de 15 ani, si nu o intereseaza parerea Andreei Tonciu.

Soția lui CRBL nu i-a răspuns Andreei Tonciu cu aceeași monedă, după ce bruneta l-a jignit și pe artist. Elena a dat dovadă de mult bun simț, precizând doar că oamenii au văzut cum e și acesta a fost motivul pentru care a fost eliminată.

„Este părerea ei, părerile sunt împărțite, nu am ce să comentez. Oamenii simt, oamenii văd, oamenii votează. Oamenii știu cine este Andreea Tonciu (…) Fiecare dintre concurenți nu a fost dus cu forța acolo, fiecare a ales, a decis, și-a asumat.

Asta nu e emisiune de modelling, de fashion, este o emisiune de supraviețuire, atât, și fiecare cu alegerile, deciziile lui(…) Adevărul doare uneori”, a fost replica elegantă a Elenei.

Mai mult, aceasta a spus că soțul ei este un om sincer și când are ceva de spus, spune și nu se ascunde, iar adevărul de multe ori doare pentru că nu e chiar cel mai confortabil.

Întrebată de Măruță dacă a fost deranjată de faptul că Andreea Tonciu l-a făcut bădăran pe CRBL, Elena a precizat că este imună la ce spun unii și alții.

„Sunt imună la capitolul ăsta. Știu ce am acasă, suntem de 15 ani împreună, adică nu e ca și cum vine cineva și-mi spune, știu ce am văzut și eu la TV. Săracii, în fiecare zi mă uitam la ei și mă rugam să mănânce și ei ceva”, a mai spus Elena.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata