Soțul meu m-a părăsit pentru un bărbat. Nu am avut nicio bănuială că nu i-ar plăcea femeile–citeste in comentariu

Am trăit șocul vieții mele după ce soțul meu m-a părăsit. Știu, nu sunt singura femeie părăsită de partener. Doar că soțul meu m-a părăsit pentru un bărbat.

După 20 de ani de căsnicie mi-a spus că nu mai poate să țină acest secret și că nu mai vrea să se prefacă. Îi iubește pe ce doi copii ai noștri enorm. Băiatul este major, iar fiica noastră are 16 ani. A fost mereu un tată exemplar. Afectuos și prezent în viața lor. Nu m-aș fi gândit niciodată că nu i-ar plăcea femeile.

Viața noastră amoroasă a început să scârțâie

Viața noastră amoroasă a început să scârțâie cu mulți ani în urmă, imediat după ce s-a născut fiica noastră. M-am gândit că poate pentru că m-am îngrășat, nu se mai simte atras de mine. Dar a avut grijă mereu să nu mă facă să mă simt prost din cauza asta. Nu m-a jignit niciodată și mereu mi-a spus că nu sunt eu de vină, ci că problema e la el.

Pentru mine a fost suficient să văd că nu se uită după alte femei, că nu întârzie acasă și că cel mult mergea la pescuit cu un amic. Dar făcea de așa natură încât să nu-mi dea niciodată nimic de bănuit. Așa că nu mi-am făcut probleme niciodată și mi-am zs că viața de familie înseamnă mult mai mult.

Soțul meu m-a părăsit în mod neașteptat

Știu că ține la mine și la familia lui. Știu că mă iubește în felul lui. De altfel, încercăm să rămânem prieteni. Dar încă sunt în stare de șoc și nu-mi revin.

Când mi-a spus, era într-o vineri seara. Ne pregăteam să ieșim la cină în oraș, copiii erau plecați la mare în tabără.

Eram gata de ieșit și el încă își aranja gulerul cămășii. Am vrut să-l ajut, dar el s-a enervat foarte tare. Criza aceea a apărut de nicăieri. Nu mi-am dat seama ce se întâmplă cu el, pentru că nu avea acest comportament de obicei. Când i-am văzut fața am știut că s-a întâmplat ceva.

I-am zis să stăm jos și să discutăm, pentru că nu e vorba nici de cămașă, nici de mine. Atunci mi-a spus că da, are ceva pe suflet și că nu mai suportă să țină acest secret. Amicul lui de pescuit divorțase și voia să plece cu el în Marea Britanie. Acum mai rămânea să divorțeze și el.

Mi-a luat ceva timp până să procesez această informație. Încă nu pot spune nici după patru luni că am digerat-o, deși încă mă obișnuesc cu ideea.

Partea bună e că ai noștri copii sunt suficient de mari să înțeleagă și că nu au nicio problemă cu asta. Ba, chiar îl susțin pe tatăl lor și spun că îi doresc să-și găsească pacea și fericirea. Și că vor rămîne mereu alături de el.

Eu încă nu știu cum să îmi gestionez emoțiile. Soțul meu m-a părăsit pentru un bărbat. Dacă spun că a fost ceva neașteptat, poate dezvălui cam un procent din șocul pe care l-am simțit.

Am mare nevoie de ajutor, poate cineva mă ajută să-mi gestionez emoțiile cu privire la noua mea viață și la noua situație familială.

Lasă un comentariu