Soțul Vulpiței vrea să-și refacă viața alături de altă femeie

Viorel Stegaru este mai hotărât ca niciodată să înceapă o nouă viață. Soțul Vulpiței a găsit deja o altă femeie alături de care să trăiască. Când lucrurile păreau că nu pot fi mai dramatice decât au fost, Viorel a aruncat bomba. Imediat după emisiunea de luni, soțul Vulpiței a luat o decizie radicală.

Viorel Stegaru, supărat de vizita Veronicăi făcută în Blăgești, dar și de faptul că nu mai locuiesc împreună, a decis că este momentul să înceapă o nouă viață. Dar, nu oricum, ci alături de o altă femeie, pe care, momentan, o ține ascunsă.


Apreciază și distribuie !

„Veronica nu o să aibă o viață bună fără mine. Se va întoarce la Blăgești și o să mă caute, dar o să fie prea târziu, pentru că eu o să fiu cu altcineva, nu pot da nume”, a spus Viorel, extrem de supărat pe soția sa.

Ulterior, Viorel a oferit mai multe detalii despre viitoarea posibilă relație a sa. „Când o să vadă pe altcineva lângă mine, atunci nu știu ce se va întâmpla. Am de gând să îmi refac viața cu altcineva. Eu vă spun sincer, am văzut-o deja, e pe placul meu, știu cum o cheamă, știu tot”, a mai spus soțul Vulpiței.

Totuși, chiar dacă a pus ochii pe o altă femeie, Viorel pare dispus să îi mai ofere soției sale o șansă, dar cu o condiție. „Eu m-am schimbat, dacă ea se va schimba, ne vom împăca, dacă nu, nu”, a încheiat Viorel Stegaru.