Acasă EXTERNE Starea de sănătate a cântăreței Lady Gaga s-a agravat. Turneul european a...

Starea de sănătate a cântăreței Lady Gaga s-a agravat. Turneul european a fost anulat din cauza „durerilor severe”

1
DISTRIBUIȚI
Sursă Foto: abc.net.au

Starea de sănătate a cântăreței Lady Gaga s-a agravat. Turneul european a fost anulat din cauza „durerilor severe”

Cântăreaţa americană Lady Gaga, în vârstă de 31 de ani, este din nou nevoită să-şi anuleze o serie de concerte după ce boala de care suferă s-a agravat, iar artista are „dureri severe“.

Reprezentanţii cântăreţei au anunţat că ultimele zece show-uri din cadrul turneului european „Joanne World Tour“ vor fi anulate deoarece boala de care suferă Lady Gaga îi provoacă „dureri severe“ şi i-a afectat capacitatea de a performa live, notează Adevărul.ro.

„La recomandarea medicilor, Lady Gaga a luat dificila decizie de a renunţa la spectacole. Este extrem de supărată şi profund întristată că nu poate cânta pentru fanii din Europa care au aşteptat-o atâta vreme“, au precizat reprezentanţii artistei într-un comunicat publicat pe reţelele sociale.

Citește și: 13 mâncăruri pe care doar românii le înțeleg

Lady Gaga suferă de fibromialgie, o boală cronică incurabilă care îi provoacă dureri severe în tot corpul şi îi afectează sănătatea psihică.

La rândul ei, cântăreaţa le-a cerut iertare fanilor săi, precizând că este devastată pentru că nu-şi poate onora promisiunea de a cânta live în Europa, însă nu poate controla ceea ce se întâmplă cu organismul ei, mai scrie sursa citată.

Citește și: Șerban Nicolae, pentru Euronews: „Persoanele corupte şi demnitarii nu trebuie arestaţi.”

Sursă: Adevărul.ro

loading...