Știrista revine la Observator! ”De ce te-ai întors, n-ai zis că…”

Surpriză la Antena 1! Prezentatoarea revine la pupitrul știrilor de la Observator. Vedeta a făcut anunțul pe pagina de socializare, după ce, în urmă cu doi ani, decisese să se retragă.

Este vorba despre jurnalista Laura Nureldin, prezentatoarea ştirilor de la Antena 3. A revenit însă la Observator, jurnal pe care-l va prezenta în fiecare weekend, scrie rtv.net.

”De ce te-ai întors? N-ai zis că nu mai vrei televiziune?

Nu m-am întors. Întoarcerea înseamnă un drum înapoi, o cale deja bătătorită. Or, eu nu mă întorc. Merg înainte, pe un drum unde nu am mai fost. Timp de 16 ani, pentru mine, jurnalele au avut ritmul unor posturi de știri. Cinci posturi de știri, unul după altul, cu tot ce aduc ele. Întâmplări. Oameni. Învățăminte. Experiență. Experiențe.

La un moment dat te oprești, te uiți în urmă ostenit ca un alergător de sprint și, când cineva te întreabă dacă nu ți-ai dori, totuși, să participi la un maraton, te așezi și te gândești. Și-ți spui că da, mai ai energie să alergi, dar că vrei s-o faci în alt ritm. În ritmul tău.

Am spus tot timpul, chiar și după ce m-am retras (credeam, definitiv) din media, că munca în televiziune am iubit-o și o s-o iubesc mereu. Dar, pe atunci, simțeam că nu o mai pot face așa cum știu și că nu mai am pentru cine. Că oamenii au devenit prea înverșunați, prea grăbiți să taie fără să măsoare măcar o dată. Mi-ați dovedit, cu asupra de măsură, că pot și că am.

Vă mulțumesc pentru asta! Vă aștept sâmbăta și duminica, la Observator de weekend (la 13.00 și la 16.00), să facem împreună știri. În ritmul nostru. De oameni”, a scris Laura pe pagina sa de Facebook.

Drama prin care a trecut Laura Nureldin
Laura Nureldin este una dintre cele mai cunoscute prezentatoare de știri din România. De asemenea, este și scriitoare. Puțini știu, însă, că ascunde o problemă de sănătate.


Apreciază și distribuie !

Laura Nureldin a povestit că atunci când avea 11 ani a fost operată la genunchi, însă ortopedul respectiv a greșit intervenția. Motiv pentru care, în prezent, nu poate alerga. Este, însă, mulțumită că este capabilă să meargă. “N-am cum să alerg. Ca să-l citez pe ortopedul care m-a operat: ‘Nu știu câți ani ai tu, dar genunchiul tău are vreo 80!”, a spus Laura Nureldin.

TE-AR PUTEA INTERESA SI: TE-AR PUTEA INTERESA SI: TE-AR PUTEA INTERESA SI: TE-AR PUTEA INTERESA SI: TE-AR PUTEA INTERESA SI:

Articulațiile nu mă dor niciodată! Rețeta este simplă.

Medic cardiolog: „Nu tratați hipertensiunea cu pastile!

Prostatita va dispărea în 2 nopți! Metoda de casă

Un truc simplu îți va reda vederea într-o clipă! Notează…

Șoc! Grasimea de pe burtă dispare. Minus 26 kg unui singur truc!

Burta mare va dispărea în 9 zile fără dietă sau antrenamente!