Acasă TIMP LIBER O localitate din Siberia trăieşte de câteva zile sub teroarea unui tigru...

O localitate din Siberia trăieşte de câteva zile sub teroarea unui tigru uriaş. Oamenii nu pot face nimic

3
DISTRIBUIȚI

O localitate din Siberia trăieşte de câteva zile sub teroarea unui tigru uriaş. Oamenii nu pot face nimic

Potrivit Siberian Times, tigrul se „serveşte” în fiecare noapte cu câinii din curțile localnicilor, iar oamenii se tem să iasă din case.

Copiii de școală primară nu mai merg la ore, din cauză că acestea încep dimineaţa, când fiara încă este pe uliţele localităţii, notează stirileprotv.ro.

Un tânăr, Aleksei-Nikolskoie povesteşte că se întorcea de la discoteca sătească când a văzut în curte tigrul cu câinele în dinţi. El însuși a scăpat doar pentru că a avut prezența de spirit să „orbească” animalul cu lanterna.

Experţii spun că este vorba de un tigru de Amur, cea mai mare felină din lume. Cel mai probabil, este o femelă care ucide câini ca să le ducă de mâncare puilor săi.

„Sunt legaţi în lanţ, aşa că e o mâncate uşor accesibilă, nu trebuie nici măcar să alerge” – concluzionează experții.

Citește și: Un adolescent în vârstă de 15 ani a fost condamnat la închisoare după ce a provocat un accident soldat cu cinci morți

Fiind o specie pe cale de dispariție, protejată prin lege, oamenii nu pot face nimic pentru a elimina tigrul.

Autoritățile speră să găsească și puii iar apoi să relocheze familia de feline într-o rezervaţie naturală, departe de oamenii care pot ajunge masa de prânz pentru aceste feline.

Citește și: România, sub raza de acțiune a noilor rachete rusești din Crimeea. Orașul care ar putea dispărea într-un minut și jumătate

loading...