Suma colosală cu care se vinde hârtia igienică neagră pe OLX. Dorian Popa și-a cumpărat deja acest produs: ”Nu este o glumă”–-citeste in comentariu

Pentru unii este un lux, însă pentru Dorian Popa a devenit noul produs preferat. Vloggerul a fost foarte încântat când a găsit hârtie igienică neagră, care se asortează de minune cu baia lui! Însă, ce nu știu mulți oameni este că acest produs se vinde cu o sumă colosală pe OLX. Iată cât trebuie să plătești dacă vrei să o cumperi.

Dorian Popa cu hârtia igienică

Dorian Popa folosește hârtie igienică de lux.

Instagram / Youtube

  • Cât trebuie să plătești pentru hârtia igienică pe care o folosește Dorian Popa
  • Suma întrece orice imaginație

Hârtia igienică ca cea pe care o folosește Dorian Popa nu este pentru oricine, iar acest lucru îl demonstrează prețul la care se vinde pe OLX.

Celebrul vlogger i-a făcut reclamă pe Youtube, însă fără să precizeze suma uluitoare pe care trebuie să o plătești dacă vrei să o cumperi. Acest produs a făcut furori pe Internet, însă puțini români și-ar permite să o cumpere.

Suma colosală cu care se vinde hârtia igienică neagră pe OLX

Puțini s-ar fi așteptat la acest lucru, însă cei care s-au gândit să își cumpere hârtia igienică la care Dorian Popa a făcut reclamă trebuie să plătească câteva mii de euro. Dacă un set de câteva role de hârtie obișnuită costă aproximativ 20 lei, patru role din această hârtie costă nu mai puțin de 5.000 euro. Însă, vine ambalată într-o cutie de lux.

Mai mult, vânzătorul a spus despre ea că este un produs autentic și original și a dezvăluit chiar și seria. Mai mult, este fabricat și în ediție limitată, ca o explicație a acestui preț uluitor. Având în vedere suma uriașă pentru o simplă hârtie igienică, persoana care o vinde a spus că nu este vorba despre nicio glumă și este un anunț cât de poate de serios.

”Cutie cu 4 role originale, ediția limitată de lux. Vine însoțită de certificat de autenticitate cu seria 0005. Prețul nu este negociabil. NU ACCEPT SCHIMBURI. Atenție, nu este o glumă. Nu pot da detalii despre originea obiectului, dar vă pot garanta că este 100% autentic”, a scris vânzătorul în anunțul de pe OLX.

Dorian Popa și-a cumpărat o mașină de lux

Cu toții știm că Dorian Popa are tot ce își dorește, iar banii nu sunt deloc o problemă pentru el. Vloggerul a investit 65.000 de euro în piscina din curtea casei lui, care se află într-o continuă renovare. De asemenea, nu se uită la bani nici când vine vorba despre stilul său de viață.

După ce a mărturisit, în urmă cu aproximativ un an, că are câștiguri de 70.000 de euro pe lună, fiind mândru de acest lucru, vloggerul și-a achiziționat o mașină de lux, cu care a făcut furori prin București.

Lasă un comentariu