Suma colosală pe care o primește Andra Măruță pentru cele două concerte de Revelion. Vedeta Pro TV câștigă într-o noapte cât alții într-o viață întreagă

Andra și Cătălin Măruță formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz, fericirea fiindu-le încununată de cei doi copii, Eva și David.

Chiar dacă banii nu aduc fericirea, totuși o întrețin, astfel că Andra câștigă sume absolut fabuloase din concerte! După cum bine se știe, Andra este o iubitoare a colindelor, astel că în luna decembrie acesta are tot felul de angajamente, ceea ce aduce venituri suplimentare familiei. Soția lui Cătălin Măruță are concerte în țară și străinătate, tarifele ajungând, potrivit unor surse din industria muzicii, la 6.000 de euro.

Iar dacă în luna decembrie Andra are numeroase angajamente, ”cireașa de pe tort” este noaptea de Revelion, care îi aduce artistei venituri considerabile. Astfel, Andra se numără printre artiștii care cântă doar live în noaptea dintre ani, având alături de ea un band de peste 20 de persoane. În ultimii ani, ea a avut două concerte în noaptea de Revelion pentru care a încasat 50.000 euro.

Cât câștigă Andra și Cătălin Măruță din salariile de la Pro TV

De ani de zile, Cătălin Măruță are propria emisiune la Pro Tv. Surse din cadrul trustului au declarat că salariul acestuia ar fi de 15.000 de euro, pe lună, pentru emisiunea La Măruță.
Însă, de ceva timp, emisiunea lui Cătălin Măruță a fost mutată din prime time, de pe segmentul orar al emisiunii Acces Direct, iar după această mișcare salariul lui Cătălin Măruță s-ar fi micșorat și ar fi ajuns la 12.000 de euro. În anul 2016, după ce a tot fost bătut în audiențe de emisiunea de la Antena 1, show-ul  s-a mutat de la ora 17.00 la ora 15.00.

Andra este jurat și în show-ul de la Pro TV, ”Românii au talent”. Artista câștigă de acolo 10.000 de euro pe lună. Evident, soția lui Cătălin Măruță mai încasează bani și din reclamele pe care le face diverselor branduri. Astfel, lunar conturile vedetei cresc cu încă câteva mii de euro.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata