Țara în care Mafia a impus starea de urgență:”Dacă guvernul nu ia măsurile corecte, o va face crima organizată”

În faimosul oras brazilian, Rio de Janeiro, bandele nu au mai așteptat ca guvernul să ia măsuri și au impus chiar ele închiderea orașului, ordonând oamenilor să respecte starea de urgență.

Conform publicațiilor din Brazilia, în cele mai faimoase favelas ale orașului circulă mesaje amenintatoare, în care gansterii avertizează oamenii să ”respecte” interdicția de a mai parasi locuintele.

”Atenție, rezidenți ai Rio das Pedras, Muzema și Tijuquinha! Stare de urgență începând cu ora 8, în această seară. Oricine este văzut pe stradă după această oră va învăța să respecte ordinul, data viitoare”, spune unul dintre mesaje.


Apreciază și distribuie !

”Noi vrem binele populației. Dacă guvernul nu are capacitatea de a rezolva această problemă, o va face crima organizată”.

Cele trei cartiere mai sus menționate sunt populate de săraci ce traiesc in case aflate în stare deplorabilă și nu beneficiază de servicii medicale de niciun fel.

Asadar, in contextul pandemiei de coronavirus, membrii crimei organizate au preluat inițiativa intrucat guvernul Braziliei nu a luat nicio decizie de impunere a stării de urgență.

Foto: Getty