Țăranul care și-a dus calul la spălătoria auto: „Da-i bine și pe la copite”

0

Un bărbat a intrat în spălătorie cu calul şi căruţa pentru a-i aplica animalului un duş, ca să îl răcorească. Imaginile incredibile au devenit în scurt timp virale pe internet.

Angajatul spălătoriei a intrat în jocul bărbatului, umple calul de spumă, apoi îi dă şi pe picioare. Stăpânul îi cere angajatului să-i fie spălate şi copitele animalului.

Bărbatul se supune cerinţelor şi curăţă animalul pe întreg corpul. Acesta îl umple din nou de spumă, fără să uite de copite.

În căruţă, o femeie şi un copil aşteptau liniştiţi să se finalizeze operaţiunea de curăţare a bidiviului.

Calul aştepta liniştit finalul cosmetizării. Cel mai probabil nu este pentru prima dată când e tratat precum o maşină.

După ce a fost foarte bine săpunit, a urmat curăţarea lui de spumă. Bidiviul a fost bine clătit, sub un jet puternic de apă, să nu mai rămână nici urmă de murdărie Sursă articol: Portalul de informaţii Focus Prima tv

Şi-a adus câinele în faţa juriului şi a publicului

Privind aceste imagini, ne dăm seama că şi cele mai mici animăluţe au talente neaşteptate dacă sunt educate cu multă afecţiune, încredere şi respect. Bijuteria de căţeluş care participă alături de antrenoarea lui la concursul „Britain’s Got Talent” – ediţia 2016 a oferit tuturor un moment hazliu plin de bună dispoziţie şi amuzament.

Trip Hazard este numele unui căţeluş adorabil născut dintr-o încrucişare a două rase de câini, Pomeranian şi Bichon Maltez.

Drăgălăşenia lui a reuşit să cucerească inimile celor din juriu, dar şi pe cele ale spectatorilor din platou. Întrebat dacă este un căţeluş timid, patrupedul îşi pune lăbuţa la ochi ascunzându-şi chipul adorabil.

Lucy şi cu Trip Hazard au concurat cu un număr de dans în care s-a putut vedea atât talentul de dansator al patrupedului cât şi măiestria de antrenoare a tinerei.

Sincronizarea perfectă între Lucy şi câinele său este uimitoare, patrupedul anticipând fiecare pas sau mişcare pe care antrenoarea lui îl îndrumă să o facă.

Lejeritatea cu care căţeluşul se mişcă pe scenă este uimitoare, iar când aplaudă cu lăbuţele este incredibil de drăguţ. Doar un gest scurt sau o privire sunt de ajuns ca micuţul patruped să se exprime în cel mai natural mod şi după o coregrafie pe care a învăţat-o cu multă sârguinţă.

În partea de prezentare, Lucy mărturiseşte că încearcă să nu-l solicite prea mult pe căţeluş deoarece Trip Hazard este un patruped care oboseşte repede.

Acesta este un câine care prin prisma taliei sale reduse poate face diferenţa şi vorbim despre faptul că astfel de căţeluşi nu există numai pentru a fi purtaţi în poşetă, ci în ei se pot ascunde talente nebănuite.

loading...

Leave A Reply

Your email address will not be published.