Te-ai fi aşteptat la asta? Ce notă a luat Mirela Vaida la BAC

Mirela Vaida este una dintre cele mai apreciate prezentatoare de la noi, este iubită, respectată şi privită cu admiraţie de o ţară întreagă.

Mirela Vaida apare în fiecare zi la tv, iar oamenii care o plac vor să ştie tot ce se întâmplă în viaţa ei. Tot tot ce se petrece nu avem de unde să ştim nici noi, însă ceea ce ştim este cât a luat la Bacalaureat.

Examenul maturităţii, aşa cum a fost numit BAC-ul, reprezintă unul dintre cele mai discutate subiecte, iar fanii au fost mereu curioşi să afle nota care apare pe diplomele vedetelor din showbizul românesc.


Apreciază și distribuie !

Ei bine, dacă unele dintre ele aleg să ţină totul cât mai secret, acesta nu este şi cazul frumoasei prezentatoare de la ”Acces Direct, care a fost chiar ea cea care a ţinut să le împărtăşească fanilor nota luată.

Mândră cu succesul obţinut la terminarea liceului, Mirela Vaida le-a spus fanilor că a luat Bacalaureatul cu nota 9,62. O notă excelentă am spune noi.

„Eu am dat BAC-ul în 2005, zici că a trecut o eternitate. Da, la Liceul de Informatică din Iaşi. Dacă vă uitaţi în ochii mei, chiar mă şi vedeţi că sunt deşteaptă. L-am luat cu 9,62. Nu se afişau pe vremea aia că mă lăudam şi eu. Trebuie să o spun pe gură că altfel nu se află”, a spus Mirela Boureanu Vaida, în urmă cu ceva timp.