Test de perspicacitate. Doar unul dintre cei doi stă pe pod, dar cei mai mulți oameni greșesc răspunsul!

Una dintre cele mai interesante iluzii optice este cea care înfățișează două persoane care, aparent stau pe același pod.

Numai că lucrurile nu pot sta așa, iar răspunsul corect este unul singur

Una dintre cele mai interesante iluzii optice este cea care înfățișează două persoane care, aparent stau pe același pod.

Numai că lucrurile nu pot sta așa, iar răspunsul corect este unul singur.

Părerile sunt împărțite, însă dacă privim logic imaginea ne vom da seama că singura persoană aflată pe pod este cea notată cu numărul 2, pentru că picioarele podului se află dedesubtul celei de-a doua persoane.

Articole recente

Doi purici au câştigat la LOTO 6 din 49.– Tu ce ai de gând să faci cu banii câştigaţi?, întreabă unul.– În primul rând, îmi cumpăr un
Alexandru Rafila avertizeaza: „Tratamentele antivirale sunt toxice”
ULTIMA ORA! Salariul minim 3.500 de lei, în România. Iată ce condiție impune UE
Se întâlnesc Ion și Maria.Maria:- Hai Ioane să-ți arăt niște poze cu nepotul meu!Se uită Ion și întrebă:- Auzi, ia zi-mi tu unde-i nepotul tău în poza asta?- Pai ma Ioane, este de când o terminat gimnaziul!Se mai uită Ion:
O pereche de îndrăgostiți, seara, în mașină, savurează priveliştea la marginea orașului. Se giugiulesc o vreme, după care el: – Iubito,ce zici… pe bancheta din spate? – Nu. – „N-o fi pregătită…” gândi el. După altă repriză de giugiuleli:
Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare,

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata