Ți-l amintești pe Ionuț Cercel? Ce s-a ales de el după ce și-a pierdut vocea

0

Fiul interpretului de muzică de petrecere Petrică Cercel a fost nevoit să se lase de cântat. Ionuț Cercel a devenit cunoscut de pe vremea când era numai un copil. Din nefericire, tânărul a descoperit că are probleme grave de sănătate, fiind nevoit să se lase de cântat.

Ți-l amintești pe Ionuț Cercel? Ce s-a ales de el după ce și-a pierdut vocea

Ionuț Cercel, fiul manelistului Petrică Cercel a devenit cunoscut după ce a lansat melodia ”Made in Romania”, în 2011, pe vremea când era un copil. De câțiva ani publicul nu a mai auzit nimic de el, iar fanii s-au întrebat în nenumărate rânduri ce s-a întâmplat cu acesta. Din păcate, tânărul în vârstă de 25 de ani a descoperit că are probleme de sănătate, motiv pentru care s-a lăsat de cântat.

Acesta a povestit într-un interviu la Acces Direct, care este de fapt motivul pentru care a renunțat pentru o perioadă la cântat. Conform acestuia, medicii i-au spus că trebuie să se lase de muzică, după ce i-au descoperit o problemă gravă la nivelul vocii. Deși i-a fost greu, manelistul a respectat sfaturile medicului și s-a apucat să producă muzică. ”Am o perioadă de trei ani de zile în care nu mai cânt cu vocea pentru că am avut niște probleme de sănătate vocale și am fost nevoit să mă opresc pentru o perioadă pentru care nu știu să spun.”, a zis Ionuț Cercel.

Ionuț Cercel nu mai poate să cânte

Nerăbdător să urce iar pe scenă, Ionuț a mers la mai mulți medici, dar niciunul nu i-a spus clar când poate să cânte din nou. ”Am fost la mai mulți doctori, dar n-au știut să-mi dea un răspuns concret. Sunt conștient că Dumnezeu mă va aduce din nou pe scenă.”, a mai spus artistul.

De-a lungul timpului artistul s-a schimbat. Din tânărul inocent care cucerea inimile tuturor, acum s-a transformat într-un bărbat cu barbă și tatuaje. Mai mult, artistul a devenit tătic în urmă cu trei ani, fiind căsătorit cu o tânără minunată.

Screenshot 20210917 154455 Facebook

Multumim că ne citești!

Înainte de a citi știrea, ajută-ți prietenii să citească și ei! Apasă pe distribuie pe facebook

Inchide