Ți-o amintești pe Cornelia, dansatoarea maneliștilor? Ce a ajuns să facă

0

Este imposibil să nu o știi pe Cornelia Dansatoarea! Aceasta a colaborat de-a lungul anilor cu numeroși maneliști din România, devenind cunoscută în lumea lăutarilor. Acum, Cornalia a ajuns la vârsta de 52 de ani și poate spune că a făcut într-o viață, cât alții în 10.

Ți-o amintești pe Cornelia, dansatoarea maneliștilor?

Deși este considerată cea mai în vârstă dansatoare de muzică orientală, Cornelia poate spune la vârsta de 52 de ani că a trăit înttr-o viață, cât alții în 10. Și în momentul de față, dansatoarea maneliștilor practică aceeași meserie cu drag și spor.

Cu toate că au trecut atâția ani, Cornelia nu a renunțat la meșa roșcată pe care o purta la toate evenimentele, la genele lungi, făcute exagerat cu rimelul și la ținutele colorate și pline de pietre prețioase. Pe lângă cariera de dansatoare, Cornelia a intrat în lumea televiziunii. Aceasta prezintă o emisiune pe Taraf Tv, „Chef de Chef cu lautari„.

Cornelia a fost prima angajată a postului Etno Tv, iar în prezent colaborează cu televiziunea de manele Taraf Tv, inițiată de Silviu Prigoană. Pe site-ul emisiunii, este scris faptul că dansatoarea a terminat liceul de coregrafie și școala populară de arte, iar la 18 ani a fost angajată la ansamblul Rapsodia Română, după care s-a angajat ca asistent coregraf la Ministerul Culturii, unde preda balet și dansuri populare.

În afară de programul său încărcat, Cornelia are o trupă care are în componență doup dansatoare de dans oriental, dans etno și dans tigănesc.

Cornealia, „dansatoarea lui Guță”

Se știe faptul că cea mai bună dansatoare de manele a anilor trecuți era Cornelia, cunoscută și ca “dansatoarea lui Gută”. În anii 2000, Cornelia apărea în videclipurile lui Nicolae Guță, unul dintre cei mai talentați maneliști din România, având întotdeauna o trupă de fete cu care dansa.

Multumim că ne citești!

Înainte de a citi știrea, ajută-ți prietenii să citească și ei! Apasă pe distribuie pe facebook

Inchide