Ți se face pielea de găină! Gestul lui Beni, fiul de suflet al familiei Sterp, este cu adevărat impresionant. Ce vrea să facă cu toți banii strânși de el înainte de Sărbători

Se știe că familia Sterp este una foarte generoasa când vine vorba de a-și ajuta semenii și indiferent de situația lor financiara, toți membrii familiei pun mana de la mana și îi ajuta pe cei mai puțin favorizați de soarta.

Cazul cel mai elocvent este cel al micuțului Beni pe care țoață familia Sterp l-a luat sub aripa ei, iar pustiul s-a integrat de minune. Toți se comporta cu el că și cu un membru cu drepturi depline și țin foarte mult că el să fie integrat în societate și primit de țoață lumea cu brațele deschise.

Gest de milioana facut de Beni si Iancu Sterp pentru copiii nevoiasi

Muncitor, foarte respectuos și cu suflet mare, Beni le este recunoscător și ori de cate ori cineva din familie are nevoie, băiatul este acolo să își ofere ajutorul. Cel mai apropiat de Beni, se pare că este Iancu, fratele mai mic al lui Culita Sterp. Cei doi umbla mereu împreună acolo unde au treaba.

Cea mai recenta dezvăluire a fratelui lui Culita Sterp are în prim plan gestul pe care vrea să îl facă acum, în prag de Crăciun pentru copiii ai căror părinți nu au posibilități pentru a le pune ceva pe masa de Crăciun sau pentru a le lua cadouri. Așa că zis și făcut, Beni și Iancu s-au pus treaba și au împodobit mașină de Sărbătoare, au pus multe luminițe și accesorii specifice și urmează să încarce portbagajul cu pachete pentru cei nevoiași.

Mai mult, Iancu a și făcut o rugăminte pe rețelele de socializare pentru cei care doresc să contribuie, însă nu cu bani, ci doar cu pachete pentru a nu exista discuții în legătură cu partea financiara.

Ce i-a cerut Beni lui Iancu cu banii in mana

După ce totul a fost gata, Beni, copilul de suflet al familiei Sterp a avut o rugăminte, aceea de a merge și la creșă, la copii și de a împarți și acolo pachete de Crăciun: „O să mergem și la creșă?”

Iancu: „Unde la creșă?”

Beni:

„La Pui”

Iancu: Mergem și acolo, ai prieteni? Sunt mulți? Lasă că și noi o să luam multe pachete. Am stabilit și data când o să distribuim cele mai multe pachete, adică pe 20 înainte de Crăciun. O să fim și noi acasă cu familia, însă înainte de Crăciun 2-3 zile o să distribuim. O să le bagăm în Jeep pe toate. M-a sunat și un prieten și vrea să ofere și el niste pachete. A făcut și Beni 200 de lei să ia pachete de la o doamna. Noi o să punem să luam și mai multe. O să fie totul transparent, îmi convine să primim cât mai multe pachete. Seara, când Iancu și Beni au mers la mama Geta, femeia a fost extrem de emoționată de gest și l-a îmbrățișat pe băiatul ei cel mic pentru faptele bune pe care le face.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata