Acasă Evenimente TimesNewRoman, amendat de CNCD cu 16.000 de lei pentru publicarea unui articol...

TimesNewRoman, amendat de CNCD cu 16.000 de lei pentru publicarea unui articol pamflet la adresa iubitei lui Dragnea

4
DISTRIBUIȚI
Sursa FOTO: Unica.ro

TimesNewRoman, amendat de CNCD cu 16.000 de lei pentru publicarea unui articol pamflet la adresa iubitei lui Dragnea

Consiliul pentru Combaterea Discriminării a sancționat publicația Timesnewroman.ro, pentru articolul „Curva lui Dragnea, asaltată de PSD-iști, …’’.

Într-un comunicat remis HotNews.ro, CNCD anunță că a amendat cu 5.000 de lei societatea care administrează publicația, tot cu 5.000 lei pe autorul articolului, cu 3.000 lei pe editorul șef și tot cu 3.000 lei pe administratorul Infant Media SRL, notează Digi24.

Pamfletul de pe site-ul de umor o avea în centru pe iubita liderului PSD,  Irina Alexandra Tănase. Aceasta a luat parte, în martie, la Congresul extraordinar al PSD, care a avut loc la Sala Palatului. A stat în primul rând, alături de premierul Viorica Dăncilă și de primarul Capitalei, Gabriela Firea.

În ședința de miercuri, Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării a decis că “articolul postat pe pagina de internet www.timesnewroman.ro, din data de 12.03.2018, cu titlul “Curva lui Dragnea, asaltată de PSD-iști, …’’, prin care se creează o atmosferă ostilă, degradantă, umilitoare la adresa femeilor membre PSD reprezintă discriminare și încalcă dreptul la demnitate al acestora”, anunță instituția.

CNCD a “aplicat sancțiunea amenzii contravenționale în cuantum de 5.000 lei pentru Infant Media SRL, care administrează publicația, 5.000 lei pentru autorul articolului, 3.000 lei pentru editorul șef și 3.000 lei pentru administratorul Infant Media SRL și obligația de a publica pe www.timesnewroman.ro un rezumat al hotărârii în speță (pentru o perioadă de 30 de zile) precum și în două cotidiene naționale”, se arată în comunicat.

Decizia a fost luată cu unanimitate de voturi, cu excepția celei aplicate administratorului societății comerciale – două voturi împotriva.

Sursa: Digi24

Citește și:

Profesoara fetiţei care a trebuit să se dea peste cap în faţa premierului, reacționează: „copiii merg cu entuziazm şi mândrie pentru dragostea faţă de judeţ”

loading...