Timp De 28 De Ani Spus FAMILIEI Și PRIETENILOR Că E OARBĂ, Dar A MINȚIT Dintr-Un MOTIV ȘOCANT! 30 De Ani Mai Târziu SOȚUL A Avut Un Șoc Să Afle CE ASCUNDEA Femeia Cu Care Își Trăia Viața. Iata DE CE Riscă Să Intre LA INCHISOARE–-citeste in comentariu

În urmă cu 28 de ani, Carmen Jiménez, din Spania, Madrid, a orbit din cauza unei răni serioase la ochi. Cel puțin asta a spus ea tuturor, inclusiv familiei. De ce i-a mințit pe toți? Motivul este cu adevărat de necrezut.

Femeia în vârstă de 57 de ani a dezvăluit recent faptul că vederea ei este perfectă, fapt care i-a lăsat pe toți membri familiei într-un șoc profund, chiar dacă bănuiau de mult că ceva nu e în ordine referitor la boala ei.

Soțul femeii a spus reporterilor că se machia mereu perfect și că uneori o surprindea încercând să se uite la televizor cu colțul ochilor, dar nu a recunoscut niciodată că vede, până acum.

De ce ar vrea cineva ca toți cunoscuții să creadă că e oarbă timp de aproape trei decenii? Iată ce spune chiar Carmen:

,,Mă epuiza să recunosc mereu oameni noi pe stradă și să mă opresc să spun mereu bună, nu am fost niciodată o persoană foarte sociabilă, și a mă preface că sunt oarbă a fost modul perfect prin care am putut evita multe responsabilități sociale”, conform site-ului Hay Noticia.

În afară de faptul că a trebuit să explice familiei cum și de ce i-a mințit zeci de ani, Carmen acum ar putea avea chiar și probleme legale pentru că s-a înregistrat ca persoană oarbă și a și primit ajutor social din partea statului pentru acest tip de dizabilitate.

Știrea despre minciuna uriașă și atât de ciudată a devenit virală pe site-urile spaniole, atât în Europa, cât și în America de Sud, a apărut peste tot, dar eu nu sunt convins că este complet reală.

Cum ar putea cineva să se prefacă că e orb și să nu își dea nimeni seama? Guvernul nu testează oamenii înainte de a le da ajutor pentru o dizabilitate?

Știrea a apărut pe ,,Hay Noticia”, apoi a fost preluată de toate site-urile ca pe o poveste adevărată. Dacă se dovedește a fi reală, va fi cu siguranță cel mai nebunesc lucru pe care l-a făcut cineva…

Lasă un comentariu