Solistul trupei care a facut senzatie la „Romanii au talent” s-a stins la doar 22 de ani

Catalin Caragea, solistul trupei 7 Klase, s-a stins din viata la doar 22 de ani, anuntul fiind facut de managerul formatiei pe retelele de socializare. In urma unui apel la numarul unic de urgenta, politistii au constatat decesul tanarului artist, in locuinta sa din Chisinau. Acesta s-a sinucis.

Ingrijorata pentru ca nu rapsundea la telefon zile la rand, o ruda a alertat autoritatile. Catalin Caragea a fost gasit strangulat, pe corpul sau neexistand urme de moarte violenta, ceea ce i-a condus pe oamenii legii la concluzia ca muzicianul s-a sinucis, nelasand niciun bilet de adio.

„Doamne Sfinte, Iarta-ne. Te rog, iarta-ne. #Catalin, baiat frumos si talentat… de ce el…? Rational si ambitios si, dintre noi toti, doar el isi facea semnul crucii in public, noi parca nustiu cum evitam, s-o facem, sfiindu-ne. Cred ca ai fost ales si iubit. Iarta-ne, Artistule!”, a scris Iurie Badicu, managerul trupei, pe contul sau de Facebook.


Apreciază și distribuie !

„Politia a fost alertata in aceasta dimineata la ora 03:21, precum ca intr-o locuinta a fost depistat cadavru unui tanar strangulat. Imediat la fata locului s-a deplasat grupa operativa a IP Centru si medicul legist unde au depistat cadavrul unui tanar strangulat.

Urmare a documentarii politistii au stabilit identitatea tanarului care s-a dovedit a fi in varsta de 22 de ani, iar la examinarea de care medicul legist urme de moarte violenta nu au fost depistate, decat cele caracteristice strangularii.

Totodata, s-a stabilit ca tanarul locuia de unul singur a fost depistat de catre o ruda care a venit sa vada ce s-a intamplat din motiv ca nu raspundea la telefon. Pe cazul dat a fost initiata o ancheta in stabilirea tuturor circumstantelor si ce l-ar fi facut pe tanar sa recurga la asa gest, biletel de adio nu a lasat”.