Transformarea incredibila a LOREI! cum arata pe vremea in care facea parte din trupa WASSABI

Lora nu s-a aratat niciodata impotriva operatiilor estetice. Cu ceva timp in urma insa, nu a recunoscut nici cu maxima sinceritate interventiile chirugicale pe care le-a suferit. Transformarea incredibila a Lorei este usor sesizabila privind fotografiile mai vechi ale artistei.


Apreciază și distribuie !

Transformarea incredibila a Lorei! Cum arata pe vremea in care facea parte din trupa Wassabi
In urma cu aproape 11 ani, Lora facea parte din trupa Wassabi. Comparand imaginile de atunci cu cele din prezent, diferentele sunt clare la nivelul nasului si al buzelor. Intr-un final, cantareata a recunoscut ca a suferit o rinoplastie insa din cauza unor probleme grave cu respiratia. Spunea ea, operatia a fost mai mult una medicala, decat estetica.

Artista a omis, totusi, sa precizeze ca a facut doua interventii la nas, fiind nemultumita de prima rinoplastie. Diferenta din punct de vedere estetic este colosala. Lora a apelat si la acid hialuronic pentru buze. Dupa cum declara si medicii esteticieni, artista nu a depasit limita. Nu a facut nimic altceva decat sa-si scoata mai mult in evidenta frumusetea naturala. Daca in perioada Wassabi, Lora nu acorda o atentie exagerata imaginii sale, odata ce si-a inceput cariera solo, vedeta s-a preocupat mai mult de corpul ei. Este de admirat si efortul pe care il depune la sala de forta. Astfel, fizicul acesteia este unul de invidiat!