Trebuie să te uiţi cu mare ATENŢIE! Cât de rapid se răspândeşte COVID-19, chiar dacă porţi mănuşi şi mască de protecţie VIDEO

Molly Lixey, o asistentă medicală din SUA a demonstrat cât de ușor se răspândesc germenii chiar dacă ne protejăm cu mănuși, într-un clip video postat pe pagina sa de Facebook.

Molly Lixey a declarat că deşi tot mai mulți oameni au început să poarte mănuși pentru a se proteja, aceștia fac multe greșeli care duc la răspândirea rapidă a germenilor.

„Am să folosesc vopsea pentru a explica ce este contaminare încrucișată. Mă îngrozește să observ că oamenii cred că sunt în siguranță doar pentru că poartă mănuși și nu trebuie să fie conștienți de faptul că ar putea să răspândească germeni, în continuare, și să fie un pericol pentru ei și pentru ceilalți”, a spus Molly Lixey.

Asistenta medicală a explicat faptul că germenii de pe mănuși ajung pe obiectele pe care le atingem, de exemplu telefonul, hainele sau produsele pe care le cumpărăm de la magazin. Apoi ne atingem mâinile cu fața, crezând că suntem protejați de mănuși, și astfel ne putem îmbolnăvi.


Apreciază și distribuie !

Molly Lixey, a registered nurse in Saginaw, shows just how easily germs can spread!

Gepostet von WNEMTV5news am Freitag, 3. April 2020

„Să ne imaginăm că suntem în mașină, ne punem mănușile, apoi începem cumpărăturile. Luăm hârtie igienică, o punem în coșul de cumpărături, iar acum mănușile sunt pline de germenii de pe bunurile atinse. Cu aceleași mănuși atingem telefonul, apoi îl punem iar în buzunar și continuăm cumpărăturile. La un moment dat simțim mâncărimi la nas și ne atingem cu mănușile contaminate”, a mai spus Molly Lixey.