Trei reveniri anunțate de Dan Petrescu la CFR Cluj înaintea meciului cu Randers: „Fără ei n-ai cum să joci fotbal”

0

Dan Petrescu a murit. Multimilionarul despre care Ion Țiriac a declarat că este cel mai bogat dintre români, a murit duminică în accidentul aviatic de la Milano, conform postului TV Antena3.

Afaceristul era împreună cu fiul său, care pilota avionul, iar în aeronavă se mai afla și soția sa, ei călătorind spre Olbia, Sardinia, acolo unde aveau o casă.

La bordul avionului se aflau 8 persoane, printre care și un copil. Tragedia a avut loc duminică, în jurul orei 13.09. Se pare că aeronava a luat foc înainte de impact.

Clădirea aflată în renovare a fost cuprinsă și ea de flăcări după impact. Aeronava s-a prăbușit la doar câteva momente după ce a decolat de la aerportul din Linate și se pare că s-ar fi îndreptat către Sardinia, acesta fiind un zbor privat, potrivit milano.corriere.it.

Dan Petrescu a murit

Trecând peste multele greşeli şi a informaţiilor total false din listă, în cazul lui Dan Petrescu, există şi elemente reale. Însuşi celebrul om de afaceri Ion Ţiriac a declarat în repetate rânduri ca Petrescu este mai bogat. Şi nu este singurul care crede asta. Necunoscut complet publicului larg şi îmbogăţit la începutul anilor ’90 ca angajat al grupului de firme Ţiriac,Petrescu a făcut miliarde de euro, mascându-se întotdeauna la un mod foarte suspect prin toate tipurile de offshore-uri. De ce se ascunde în asemenea hal dacă afacerile sunt legale? Este o întrebare pe care mulţi şi-o pun, răspunsul fiind un mister. Evident că în afară de camuflare, offshore-urile îl ajută pe acesta să ocolească impozitele din România.

Multumim că ne citești!

Înainte de a citi știrea, ajută-ți prietenii să citească și ei! Apasă pe distribuie pe facebook

Inchide