Tudor Ciuhodaru este primul medic care se oferă voluntar pentru a pleca în Italia

Într-o intervenţie în plenul european, europarlamentarul ieşean Tudor Ciuhodaru explica membrilor din parlament faptul că la baza este medic şi nu poate să stea indiferent la problemele cu care se confruntă Uniunea Europeana:

‘‘E cod roşu de COVID-19. Eu sunt medic de urgenţă în România, Iaşi. Mie îmi pasă de viaţa fiecărui cetăţean. Fiecare viaţă trebuie protejată. Am tras un semnal încă din ianuarie şi din păcate nimeni nu e profet, nici măcar în ţara lui. Mai e puţin până când pandemia actuală va fi şi declarată. Europa trebuie să aibă un plan B cu măsuri clare, ferme privind suportul în sănătate, economică şi combatere a ştirilor false. Trebuie alertarea corpului medical european. M-am mai oferit voluntar în diferite situaţii şi mă mai ofer şi acum. Situaţia din Italia risca să fie depăşită din punct de vedere medical, oamenii de acolo sunt copleşiţi şi nu mai rezista la solicitări.”

Cu alte cuvinte, Tudor Ciuhodaru declară prioritate zero pentru finanţarea Institutului Cantacuzino.


Apreciază și distribuie !

”Trebuiesc luate măsuri de sigutanta în microbiologie. Trebuie finanţarea Institutului Cantacuzino din România. În aceste vremuri, Europa trebuie să aibă capacitatea de a produce vaccinuri.” a conchis Tudor Ciuhodaru, medic şi europarlamentar ieşean.

” Până în luna mai, la Bruxelles nu sunt organizate sesiuni plenare. Săptămâna viitoare probabil nici o reuniune la Bruxelles” a declarat Tudor Ciuhodaru.

Europarlamentarul Tudor Ciuhodaru a declarat pentru bzi.ro ca situaţia de la Bruxelles este extrem de încordată
Nu sunt sesiuni plenare la

” Până în luna mai, la Bruxelles nu sunt organizate sesiuni plenare. Săptămâna viitoare probabil nici o reuniune la Bruxelles” a declarat Tudor Ciuhodaru.