Tzancă Uraganu și Costel Biju au cântat în biserică la moartea unui tânăr. Imaginile care au devenit virale pe Tik-Tok–citeste in comentariu

Tzancă Uraganu și Costel Biju au cântat la înmormântare unui tânăr, iar cei doi maneliști au primit bani în schimbul dedicațiilor. Imaginile au devenit virale pe Tik-Tok, după ce aceștia au cântat în biserică.

Colaj cu Tzacă Uraganu care cântă la înmormântare

Tzancă Uraganu, dedicații la o înmormântare

Tik-Tok

  • Tzancă Uraganu și Costel Biju, dedicații la o înmormântare
  • Iată imaginile!

Un tânăr s-a stins din viață din cauza unei probleme de sănătate, iar toți cei care l-au îndrăgit au mers să îl conducă pe ultimul drumu. Tzancă Uraganu și Costel Biju au participat și ei la slujbă, iar cei doi au cântat melodii de jale în văzul tuturor.

Tzancă Uraganu și Costel Biju, dedicații la o înmormântare

Tzancă Uraganu și Costel Biju au devenit virali pe rețelele de socializare, după ce au cântat la moartea unui tânăr. Cei doi au fost invitați să participe la slujba de înmormântare și au cântat melodii triste și de jale.

Prietenii decedatului au fost cei care au dat dedicații pentru Florin Vasile sau Ponko, așa cum îi spuneau apropiații. Tânărul era tată și avea o fetiță, pe nume Raisa, astfel că maneliștii au precizat acest lucru în melodii.

Cei doi maneliști au fost criticați pe Tik-Tok

Pe lângă mesajele de ”Condoleanțe!”, au fost și câțiva cârcotași care s-au lăsat surprinși de gestul pe care l-au făcut Tzancă Uraganu și Costel Biju. Cei mai mulți au fost dezamăgiți de faptul că dedicațiile și melodiile au avut loc în biserică.

”În biserică? / Nu cred că s-a cântat în biserică. / Când preotul pleacă la sat, Tzancă cântă în altar. / Nici bisericile nu mai sunt ce au fost. / Dedicații, manele? Vorba cântecului: ”Cum se poate așa ceva? / În Biserica ortodoxă așa ceva?”, sunt o parte din comentariile negative lăsate pe Tik-Tok.

Lasă un comentariu