Ultimele ore din viața lui Petrică Mîțu-Stoian. Ce a dezvăluit nepotul regretatului solist

Ultimele ore din viața solistului originar din județul Mehedinți s-au scurs extrem de repede pentru cei care l-au cunoscut, nepotul vorbind despre aceste momente.

Nimic nu avea să prevestească sfârșitul interpretului de muzică populară care urma un tratament post-Covid. Din păcate, starea artistului s-a agravat la numai câteva ore după externarea de la clinica privată.

Primul semnal de alarmă în cazul lui Petrică Mîțu-Stoian s-a dat la ora 5 dimineața, în cursul zilei de 6 noiembrie 2021, când și-a sunat nepotul și a mărturisit că nu se simte bine.

Petrică Mîțu-Stoian, ultimele clipe din viață. Ce a povestit nepotul regretatului cântăreț

Nepotul regretatului Petrică Mîțu-Stoian și-a dat seama că este ceva în neregulă, chiar dacă solistul de muzică populară spunea că este bine. Următoarele ore au fost cruciale pentru el.

„M-a sunat dimineața la șapte și ceva că este în Reșița, era la geam, a intrat în casă, am stat la povești. După care a zis că merge la clinica Nera să facă un tratament hiperbaric post-Covid.

Am mers cu el acolo, s-a instalat în cameră, mi-a spus mergeți acasă că se întunecă. M-a sunat seara că este bine.Dimineața la cinci jumate am primit telefon de la el: «Vezi că mă duce la spital la Reșița că mi-a fost rău să nu te sperii!». 

Era la Reșița la Urgențe, medicii îi făceau tot felul de analize, am văzut că scuipa sânge, m-am impacientat, am sunat-o pe sora lui să vină la Reșița, apoi l-am sunat pe Doru să vină că ceva nu e bine.

A fost dus la Cardiologie, doctorul se ocupa în permanență de el acolo. A auzit că se face bine dacă face acest tratament”, a povestit nepotul lui Petrică Mîțu-Stoian pentru România TV.

Petrică Mîțu-Stoian s-a stins fulgerător, la numai 61 de ani

În jurul prânzului vedeta era deja internată la Terapie Intensivă la Spitalul din Reșița. Intubat și anesteziat, artistul nu a mai reușit să comunice cu nimeni, iar spre seară și-a găsit sfârșitul.

Petrică Mîțu-Stoian s-a stins fulgerător la numai 61 de ani, deși era unul dintre primii artiști care s-a vaccinat împotriva Covid-19. Din păcate, starea i s-a agravat după un tratament cu oxigen.

Renumitul cântăreț de muzică populară a lăsat în urma sa foarte multă durere, asta pentru că nimeni nu se aștepta la asemenea tragedie pentru că solistul nu dădea semne că ar avea probleme medicale.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata