Un bucureștean a lăsat la avizier un anunț surprinzător. A lăsat mască pe toată lumea din bloc cu mesajul pe care i l-a lăsat vecinului. –citeste in comentariu

Viața la bloc nu este în întotdeauna ușoară. De multe ori, vecinii deranjați aleg fie să bată în țeavă, în cazurile fericite, ori să lase mesaje avizier sau cheamă Poliția. Însă nu toți vor să-și tragă la răspundere colocatarii, unii dintre ei, cum este cazul unui domn din București, aleg să-i felicite public.

Anunțul ireal lăsat de un bucureștean la avizier

Cazurile în care apar discuții între vecinii de la bloc nu sunt puține. Mulți sunt deranjați că orele de liniște nu se respectă, dar și dacă cineva îndrăznește să facă puțin mai mult zgomot în afara acestora.

Alții se supără când colocatarii au datorii la întreținere sau își lasă gunoiul la ușă. Motivele sunt multe și nu întotdeauna întemeiate, dar mai există și vecini care îi susțin pe ceilalți.

Așa se face, că după o noapte plină, un bărbat din București a găsit la avizier o felicitare ingenioasă din partea unui vecin. Acesta i-a trimis public un mesaj la care puțină lume s-ar fi așteptat.

„Felicitări, vecine. Nu știu ce-i faci soției tale, dar azi noapte la ora 3, când ați terminat, am fumat și eu țigara de după. Respect maxim”, este mesajul surprinzător pe care un bărbat l-a lăsat la avizier.

Alții au fost deranjați de zgomot

Pe de altă parte, în timp ce unii nu sunt deloc deranjați de zgomot, alții sunt foarte deranjați. Prin urmare, o tânără care locuia la etajul trei s-a ales cu o plângere din partea celor care locuiesc atât la etajul superior, cât și inferior.

„Pentru domnișoara de la etajul 3 care urlă în fiecare seară. Domnișoară, dacă sunteți torturată, vă rog să sunați la poliție întrucât chiar nu e necesar să auzim toți când ‘mai e puțin’.

Vă rog să nu mai țipați în halul ăsta, altfel voi fi nevoit să anunț eu poliția deoarece voi presupune că sunteți în mare primejdie și aveți nevoie de ajutor. Mulțumim, vecinii de la etajele 2 și 4!”, sună mesajul lăsat de vecini la avizier, citat de cancan.ro. 

Lasă un comentariu