Acasă EXTERNE Un cuplu a adoptat un purceluș vietnamez de la un adăpost de...

Un cuplu a adoptat un purceluș vietnamez de la un adăpost de animale și l-a mâncat

3
DISTRIBUIȚI

Un cuplu a adoptat un purceluș vietnamez de la un adăpost de animale și l-a mâncat

O purcelușă vietnameză adoptată de un cuplu dintr-un adăpost de animale din Canada a ajuns pe aragaz, în oala cu mâncare. Cazul a provocat furie în rândul populației.

Rasta Sanctuary, care a salvat-o pe Molly, a postat pe Facebook că aceasta a fost unul dintre cei 57 de purceluși salvați din condiții îngrozitoare de la o fermă.

Conform Global News, Molly a fost salvată și tratată cu iubire până când s-a însănătoșit și a fost adoptată de un cuplu în data de 19 ianuarie.

La un moment dat între ziua aceea și 16 februarie, noii proprietari au sacrificat-o pe Molly și au mâncat-o.

Trebuie să fii un tip foarte special de persoană ca să adopți un animal de la o organizație pentru drepturile animalelor ca să-l omori și să-l mănânci”, a scris sanctuarul pe Facebook.

Citește și: Poștărița din Dâmbovița, nervoasă pe asistații sociali: „Nu mai sunați în disperare! Ieșiți și faceți pârtie la porți că nu pot să vă pun plicurile”

Noii stăpâni ai purcelușei s-ar fi filmat în timp ce pregăteau carnea pentru a o găti și au publicat imaginile pe internet.

Lorie Chortyk, purtătoare de cuvânt a BC SPCA, a declarat că bărbatul care a adoptat-o pe Molly a fost marcat în baza de date și nu va mai putea adopta niciun animal de la ei.

Citește și:

Un primar de la PSD a reușit să cheltuie 20.000 de euro pe SMS-uri, din bani publici, pentru susținerea unui ansamblu la un concurs TV

loading...