Un elev amorezat s-a gândit să-i scrie colegei sale o scrisoare, în care să o întrebe dacă vrea să fie prietena lui,–citeste in comentariu

Redactie

Vă mai aduceți aminte de celebrele oracole? Se poate spune că acestea au fost primele ”rețele de socializare” cunoscute între elevi, însă cu timpul au fost înlocuite cu succes de tehnologie. Iată ce răspuns a primit un elev, după ce i-a cerut unei fetiţe să fie iubita lui.

Un elev a reușit să uimească internauții. Când totul a devenit digitalizat, se pare că anumiți copii se mai pot bucura, încă, de micile experiențe din spatele ecranelor multifuncționale.

Răspunsul uimitor pe care l-a primit un elev, după ce i-a cerut unei colege să-i fie iubită
Tânărul i-a cerut unei colege să-i fie iubită, dar, nu printr-un mesaj online, ci, prin intermediul unui oracol. Ce este acesta? Un caiet care era folosit, pe vremuri, pentru a „socializa” cu colegii și, unde se scriau cele mai sincere întrebări, dar și cele mai neașteptate răspunsuri.

Imaginea a devenit, rapid, virală pe rețelele de socializarea. Răspunsul fetei a stârnit un val de amuzament.

”Dragă Georgiana, îmi place de tine. Vrei să fii prietena mea?”

Băiatul a rugat-o să încercuiască una dintre variantele de răspuns, scrise de el.

”Te rog să încercuiești ”DA”, ”NU” sau ”POATE”.

Răspunsul nu a întârziat să sosească. Fetița a încercuit varianta ”NU” și a oferit și o explicație. Copila avea deja un prieten, dar l-a anunțat pe micul amorez că nu va mai dura mult relația cu acel băiat.

”Nu, pentru că am prieten, pe Andrei. Dar când o să ne despărțim, tu o să fii următorul. O să mai dureze o lună sau două”, a scris fata în oracol.

Lasă un comentariu