Un important liceu din Buzău se închide. Orele se mută online

Colegiul Economic din Buzău trece în scenariul roşu după ce un profesor care a predat la mai multe clase a fost confirmat cu COVID-19. Aceasta este a doua şcoală din Buzău care îşi mută cursurile exclusiv online după confirmarea cu coronavirus a unor cadre didactice.

Consiliul de Administraţie al Colegiului Economic s-a întrunit după confirmarea cu coronavirus a unui cadru didactic şi a decis să transmită spre aprobare Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă propunerea ca şcoala să fie închisă timp de 14 zile.

Prin urmare, începând de joi, elevii vor rămâne acasă, urmând ca în scurt timp să se întrunească şi CJSU Buzău care să-şi dea acordul final pentru această variantă, chestiunea fiind una de procedură, care nu poate schimba decizia ca şcoala să treacă în scenariul roşu.


Apreciază și distribuie !

Profesorul depistat pozitiv cu coronavirus a predat la mai multe clase
Profesorul depistat pozitiv a predat la mai multe clase şi a intrat în contact şi cu colegii de cancelarie.

Colegiul Economic din Buzău este a doua şcoală care trece în scenariul roşu din acest judeţ.

Zilele trecute, un profesor de la şcoala din Izvoru Dulce, comuna Merei, a fost depistat pozitiv cu COVID-19. Astfel, autorităţile buzoiene au decis trecerea unităţii de învăţămând din scenariul verde în scenariul roşu.