Un medic infectat cu COVID-19 a spus exact ce simptome a avut în fiecare zi de la diagnosticare

Un medic din Spania a împărtășit pe rețelele de socializare prin ce trece de când a fost diagnosticat cu COVID-19 în timp ce își trata pacienții. El a arătat și cum i-a afectat temutul virus plămânii în numai câteva zile, dar și ce decizie a luat atunci când a aflat că este infectat. În vârstă de 35 de ani, medicul Yale Tung Chen a aflat că are COVID-19 în timp ce își trata pacienții la Spitalul Universitar „La Paz” din Madrid. Mai mult de atat, pentru a arăta gravitatea situatiei, medicul Chen a postat și imagini ale plămânilor săi.

În cea de-a doua zi de autoizolare, medicul a scris: „Ziua 2 după ce am fost diagnosticat cu COVID-19. Durere mai slabă în gât, tuse și durere de cap, fără dificultăți respiratorii sau durere în piept”. Însă, medicul a precizat că a început să observe schimbări în plămânii săi, precum linia pleurală îngroșată.


Apreciază și distribuie !

În cea de-a treia zi de la diagnosticul COVID-19, medicul Yale a scris că nu mai avea durere în gât ori durere de cap. A fost chinuit de tuse, fără dificultate în respirație sau durere în piept. „A început diareea, tusea a început să mă lase. Aceleași modificări la plămâni”, a mai scris el.

„Ziua 4 după diagnosticul de coronavirus. Mai multă tuse și foarte multă oboseală. Fără diaree sau durere în piept”, a mai scris el, arătând alte modificări mici la plămânii săi.

Pentru a-i proteja pe cei dragi, medicul i-a convins sa paraseasca locuinta pentru a sta singur in carantina. Bineinteles, dupa ce acestia au fost testati negativ cu virusul ucigas.
„I-am dat afară pe toți. Au plecat la rude. Acum am toată casa pentru mine – ceea ce este minunat, că am tot spațiul la dispoziție”, a spus el.