Un proprietar de Tesla a spus că a avut parte de un adevărat șoc, atunci când a primit factura de la service, după ce bateria a fost afectată de ploaie: –citeste in comentariu

Johnny Bacigalupo și Rob Hussey au primit o facutră de aproximativ 21.000 de dolari, după ce și-au băgat mașina în service, pentru că bateria a fost deteriorată de ploaie, potrivit Business Insider.

„Sincer, nu pot să cred că acest lucru s-a întâmplat. Mi-a stat inima pentru o secundă, sincer, a declarat Johnny

Cei doi bărbați spun că au reușit să pornească mașina într-un final și că au sunat la un servine pentru ca aceasta să fie luată și reparată. Apoi, câteva zile mai târziu, au fost informați că bateria a fost „deteriorată din cauza pătrunderii apei”.

Factura colosală primită de la service

Elon Musk a declarat în 2019 că înlocuirea unei baterii la o Tesla ar putea costa între 5.000 și 10.000 de dolari, însă costurile s-au modificat de-a lungul anului 2023. Recurrent Auto, o platformă specializată, spune că, de fapt, înlocuirea bateriei ar putea costa între 5.000 și 20.000 de dolari.

Ei au spus că li s-a spus că garanția de opt ani nu acoperă acest lucru și au fost întrebați dacă doresc să continue cu o reparație care costă aproximativ 21.000 de dolari.

„Am vrut să continui? Am fost uluit și nu mi-am putut găsi cu adevărat cuvintele”, a spus Johnny.

Cei doi au făcut plângere și speră să primească un răspuns care să-i mulțumească și care să nu-i facă să scoată atâția bani din portofel.

Lasă un comentariu