Unde va fi depus trupul neînsuflețit al lui Ion Șmecherul. Moartea celebrului cioban a șocat o țară întreagă

Era un simplu cioban, însă întotdeauna a impresionat prin corectitudinea sa, prin glumele sale, prin modul său de a fi și a trăi și prin faptul că, în ciuda viciilor sale, mereu a muncit și și-a dorit să își clădească un viitor. Ion Șmecherul s-a stins din viață ieri, după ce a intrat în comă alcoolică. Iată unde va fi depus trupul lui neînsuflețit!

Cel mai mare vis al lui Ion Șmecherul se îndeplinise cu puțin timp în urmă. A reușit să își clădească o casă. Una modestă, însă pentru el era cea mai mare dorință pe care a avut-o dintotdeauna.

Unde va fi depus trupul neînsuflețit al lui Ion Șmecherul

Din nefericire, Ion Șmecherul nu a apucat să se bucure de visul lui cel mare care, într-un final, devenise realitate. Ieri a fost găsit mort în casă, după ce a intrat în comă alcoolică. Apropiații și cei care l-au urmărit pe rețelele de socializare sunt în continuare în stare de șoc.

Nimeni nu s-ar fi așteptat la o astfel de veste tristă. Deși toată lumea știa că are probleme cu băutura, Ion Șmecherul era o persoană care avea mereu zâmbetul pe buze și încerca să îi distreze și pe ceilalți, indiferent de situație.

Conform primelor informații, trupul neînsuflețit al lui Ion Șmecherul va fi depus la capela din Gârbova, satul unde și-a construit casa și unde trăia și muncea zi de zi, impresionând prin simplitatea sa.

De ce a murit, de fapt, Ion Șmecherul

Așadar, toate persoanele care doresc să îi fie alături lui Ion Șmecherul pe ultimul drum și să își ia ”adio” de la celebrul cioban pot face acest lucru la Gârbova, la capela care aparține de județul Alba Iulia.

Toată lumea l-a cunoscut pe Ion Șmecherul pe rețelele de socializare. Sute de mii de internauți așteptau cu sufletul la gură să vadă ce filmulețe mai apar cu celebrul cioban, însă puțini sunt cei care știu care este, de fapt, numele lui real.

În realitate, Ion Șmecherul se numea Ion Mocanu. La doar 34 de ani a fost găsit mort în casă, după ce a consumat mult prea mult alcool. Din păcate, nimeni nu a mai putut face nimic pentru a-i salva viața lui Ion Mocanu, iar cadrele medicale ajunse la fața locului au fost nevoite să declare decesul.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata