Unul dintre cei mai cunoscuţi şi iubiţi Chefi, PRINS DROGAT la volan–-citeste in comentariu

Florin Scripcă, cunoscut în spațiul public și după pseudonimul Chef Foa, a fost oprit în trafic la Piața Charles de Gaulle, în București, luni, 23 octombrie 2023. Bărbatul în vârstă de 41 de ani a fost depistat pozitiv la două substanțe psihoactive. Ce ar fi consumat vedeta.

Un bărbat în vârstă de 41 de ani a fost oprit în trafic de către agenții de poliție din București luni după-amiază, 23 octombrie 2023, în jurul orei 17:00. Autoritățile locale au efectuat un control de rutină asupra mașinii cu care acesta circula, supunând ulterior șoferul la test anti-drog.

În urma efectuării testului anti-drog, agenții de poliție au constatat că bărbatul aflat la volan în Piața Charles de Gaulle din București a consumat două substanțe psihoactive. Șoferul a fost condus, potrivit unui comunicat emis de autoritățile locale, la sediul I.N.M.L., pentru prelevarea de mostre biologice.

Potrivit unor surse citate de Pro TV, șoferul în cauză ar fi consumat cocaină și canabis, dar ar fi și deținut asupra lui droguri. Agenții de poliție au făcut public faptul că au descoperit asupra bărbatului în vârstă de 41 de ani patru țigarete susceptibile de a conține substanță vegetală, cu miros înțepător.

Polițiștii din București au deschis un dosar penal în cadrul căruia se efectuează cercetări IN REM (adică privind faptele, nu persoana), pentru săvârșirea infracțiunii prevăzute și pedepsite de art. 336 alin. 2 din Codul Penal în concurs cu prevederile Legii 143/2000 privind prevenirea și combaterea traficului și consumului ilicit de droguri.

Lasă un comentariu