Unul dintre cei mai îndrăgiți oameni de TV revine în echipa PRO TV, după o lungă colaborare cu cei de la Antena 1–citeste in comentariu

Unul dintre cei mai îndrăgiți jurnaliști revine în echipa PRO TV! Vorbim despre Cătălin Oprișan, care după o lungă colaborare cu cei de la Antena 1, s-a reprofilat și s-a apucat mai nou de radio. De acum însă îl vom putea vedea prezentând o emisiune de sport la cei de la PRO TV.

 O vedetă îndrăgită de la Antena 1 a semnat cu PRO TV - Foto: Instagram
O vedetă îndrăgită de la Antena 1 a semnat cu PRO TV – Foto: Instagram

Cătălin Oprișan se întoarce la PRO TV

Deși îl ascultăm zilnic la matinalul de la Kiss FM, de luni până vineri de la ora 07:00 la 10:00,  dar și în podcastul „Vreau să ştiu”, pe care îl moderează, Cătălin Oprișan va putea fi urmărit și în cadrul noii emisiuni Arena Sport.ro. Se pare că după aproape 30 de ani, jurnalistul se întoarce la PRO și este entuziasmat de noul proiect din online.

„Prima oară am colaborat cu cei din Departamentul Sport al PRO TV în 1996, aşa că după… 27 de ani revin, cu bucurie, în Pache Protopopescu. Am acceptat propunerea, deoarece cred că astăzi e nevoie de o emisiune care să trateze fenomenul sportiv într-un mod puţin diferit, pe înţelesul tuturor.

Ne vom concentra nu numai pe fotbal, o mare pondere o vor avea materialele din celelalte domenii, dar şi pe discuţiile cu invitaţii. Astăzi, sportul nu înseamnă numai minutul şi scorul, ci şi recorduri incredibile, cariere fabuloase ori momente de voinţă înalte cât vârful Everest”, a declarat Cătălin Oprişan potrivit protv.ro.

Vorbim despre o emisiunea săptămânală care va începe joi, 19 octombrie. Emisiunea va putea fi urmărită pe platforma de streaming VOYO şi pe site-ul sport.ro.

„Arena SPORT.RO este un nou proiect digital prin care dezvoltăm organic zona de premium video content. Suntem bucuroși să colaborăm cu Cătălin Oprișan, unul dintre cei mai cunoscuți jurnaliști sportivi. Continuăm să construim și să livrăm content de calitate pentru iubitorii de sport”, a declarat Andrei Bereandă, Head of Digital PRO TV, conform sursei citate.

Cătălin Orpișan a spus că își va menține prezența și în televiziune. După ce ani de zile fanii l-au putut vedea în cadrul emisiunii „Neatza cu Răzvan și Dani”, jurnalistul apare acum în fiecare ediție de luni a emisiunii „La Măruță.”

Lasă un comentariu