Val de critici pentru Edward Sanda! Fanii nu s-au mai abținut și au răbufnit: „Te credeam mai bărbat” Fanii au răbufnit pe rețelele de socializare!–citeste in comentariu

Edward Sanda și-a atras un adevărat val de critic asupra sa după participarea în cadrul show-ului „America Express” alături de soția sa, Cleopatra Stratan. De-a lungul probelor atitudinea artistului i-a revoltat foarte mult pe fani, aceștia acuzându-l că nu știe să fie bărbat, pasându-i soției sale cele mai grele probe. Fanii au răbufnit pe rețelele de socializare!

Val de critici pentru Edward Sanda
Val de critici pentru Edward Sanda

Val de critici pentru Edward Sanda

„America Express” îi supune pe concurenți la probe din ce în ce mai grele, pe care sunt nevoiți să le ducă la bun sfârșit dacă vor să continue pe „Drumul Soarelui”. Inevitabil tensiunile și momentele grele și-au spus cuvântul asupra concurenților însă fanii nu au ezitat nicio ocazie să îi taxeze. După ce Mike, iubitul Iuliei Albu a fost dur criticat pentru comportamentul său, iată că acum urmăritorii îl iau la rost pe Edward Sanda.

Artistul a fost dur criticat pe rețelele de socializare după ce ar fi pus pe umerii soției sale mai multe probe grele. De pildă, artistul a fost criticat după ce a pus-o pe Cleopatra să îi ia locul la proba cu turnul deoarece lui i-a fost teamă.

Mai exact, unul dintre concurenții echipei a fost trebuie să se urce într-un turn pentru a găsi trei cuvinte. După ce i s-au pus hamurile, Edward Sanda s-a simțit extrem de neliniștit la gândul de a ieși din clădire și de a merge pe marginea balustradei.

Artistul a decis să renunțe la probă și a rugat-o pe soția sa să preia sarcina, în timp ce el căuta cuvintele rămase. Cleopatra Stratan a încercat să îl încurajeze, dar fără succes, așa că a acceptat să urce ea în locul lui. Cu toate acestea, și ea a simțit o anumită teamă atunci când a ajuns în turn. Edward Sanda a susținut-o din stație și a încurajat-o să continue pentru a termina cât mai rapid.

Totuși, aceasta nu este singura probă pentru care artistul a fost criticat. Acesta a fost acuzat de fani, în mediul online, că nu s-ar fi comportat ca un bîrbat adevărat după toate aceste situații în care i-a cedat soției sale sarcini mai grele pe care spunea că i-a fost teamă să le ducă la bun sfârșit.

„Șefule, te credeam mai bărbat cu barba aia…”

„Un pămpălău.”

„Doamne ferește de război… Cu așa bărbați.”

„Nu cred că am văzut în viața mea persoană mai neputincioasă și fricoasă.”

„Mi-ar fi rușine cu așa bărbat.”, sunt câteva dintre comentariile primite de artist.

Lasă un comentariu