Valentina Pelinel a dat tot din casă! Cum este, de fapt, Cristi Borcea în relație?! „Viața lângă el nu este…”

În ultimul interviu acordat, soția fostului acționar de la Dinamo a spus toate secretele!

Cristian Borcea și Valentina Pelinel sunt un adevărat exemplu atunci când vine vorba despre iubire! Pentru a fi împreună, cei doi au trebuit să treacă peste obstacole mari, însă acest lucru nu i-a făcut decât mai puternici, iar acum culeg rodele iubirii lor.

Recent, au sărbătorit trei ani de când au spus cel mai important „da” în fața ofițerului stării civile și sunt părinți pentru trei copilași: Milan, Indira și Rania.

Recent, blondina a acceptat să răspundă la întrebări destul de intime legate de viața de cuplu și a povestit totul despre cum sunt ea și Cristian Borcea în relație, dar și detalii despre venirea pe lume a celui de-al patrulea copil.

Valentina Pelinel: „ Amândoi avem personalități puternice”

Vedeta a spus totul despre secretul mariajului perfect! Ea și Cristi Borcea sunt parteneri de afaceri, prieteni foarte buni, iubiți și soți, acestea pentru ei sunt ingredientele unei căsnici fericite. Valentina Pelinel se laudă cu relația pe care o are cu fostul acționar de la Dinamo. Ea spune că alături de el nu se plictisește niciodată și se simte cea mai iubită femeie de pe pământ.

Chiar dacă ambii au caractere puternice, atunci când spiritele se mai încing în relația lor încearcă să rezolve totul prin comunicare.

„Alături de el învăț ceva nou în fiecare zi. Cristi este o persoană plină de energie și vitalitate, mereu are idei noi și inițiative. Viața lângă el nu este niciodată plictisitoare. Este, în egală măsură, un bărbat care știe să ofere stabilitate și încredere unei femei, dar și să o facă să se simtă cea mai iubită din lume.

Noi suntem parteneri și prieteni în această relație, iubiți și soți și de aceea echilibrăm mereu lucrurile.

În afară de iubire, este vorba de respect între noi și de o foarte bună comunicare. Ne-am dorit să fim împreună și ne-am asumat relația.

Provocările prin care am trecut ne-au făcut mai puternici și mai uniți. Fericirea înseamnă și adaptarea la personalitatea celuilalt, dar și libertatea pe care o acorzi din dorința comună de a avea un partener de nădejde lângă tine în această călătorie numită căsnicie.

Amândoi avem personalități puternice și nu este în firea noastră să dăm înapoi. Însă amândoi suntem dispuși la comunicare deschisă și onestă, la discuții și feedback constructive. Ne respectăm suficient de mult încât să adoptăm calea de mijloc și negocierea”, a declarat Valetina Pelinel.

Valentina Pelinel, declarații sincere despre a patra sarcină. Se pregătește sau nu să devină mămică iar?! „E ste o binecuvântare de la Dumnezeu”

Valentina Pelinel  și Cristi Borcea au trei copii care le ocupă tot timpul, însă, întrebată dacă au în plan un al patrulea copil, blondina nu spune nu! Ea și soțul ei iubesc enorm copiii și chiar dacă nu și-au pus în plan să mai facă unul dacă ar fi să se întâmple cei doi ar fi mai mult decât fericiți. Astfel, posibilitatea ca familia lor să se mai mărească cu un membru pe viitor nu este scoasă din ecuație!

„Nu am planificat un al patrulea copil, dar amândurora ne plac copiii și, dacă e să se întâmple, este o binecuvântare de la Dumnezeu. Însă nu face parte din planurile noastre”, a mai spus soția lui Cristi Borecea.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata