Vasilică Ceterașu, prins că și-a înșelat soția în direct la TV. Căsnicia artistului este în pericol?

0

Vasilică Ceterașu, prins că și-a înșelat soția în direct la TV. Artistul și soția sa, Amalia, trăiesc o poveste de dragoste frumoasă, iar împreună au o fiică minunată, Selena. Sunt un cuplu model, dar în urmă cu câteva zile, Vasilică Ceterașu a fost prins că își înșală soția. Cum a fost dat de gol cântărețul?

Vasilică Ceterașu, prins că și-a înșelat soția în direct la TV. Căsnicia artistului este în pericol?
Vasilică Ceterașu, prins că și-a înșelat soția în direct la TV. S-au căsătorit în urmă cu cinci ani și au împreună o fetiță de doi ani, Selena, care le face viața mai frumoasă. Vasilica Ceterașu și Amalia trăiesc o poveste de dragoste frumoasă, dar artistul nu a fost mereu un bărbat cuminte. Invitat în emisiunea lui Măruță, Vasilică și soția sa au vorbit despre relația lor.

Solista a declarat că nu mai doarme în același pat cu soțul de când a venit pe lume Selena. Potrivit acesteia, Vasilică se uită mult la emisiuni și seriale, și nu se poate odihni. Totodată, Amalia a spus că soțul ei stă foarte mult pe rețelele de socializare, în special pe Tinder, o aplicație matrimonială. Cântăreața nu știa inițial despre ce este vorba, de fapt, iar după ce i-a explicat Măruță, femeia a rămas șocată. „Stă pe Facebook non-stop, și pe TikTok și mai este o platformă, Tinder, nici nu știu ce este”.

Șocat de cele spuse, Vasilică a încercat să spună că este o platformă asemănătoare cu TikTok sau Facebook, dar Cătălin Măruță l-a dat de gol în fața soției sale. Mai mult, Amalia a spus că în momentul în care ajunge acasă, Vasilică șterge aplicația, iar când pleacă, o descarcă. Cu toate astea, cântărețul a asigurat-o pe Amalia că nu va călca strâmb și că o respectă.

Vasilică Ceterașu și-a întrebat soția cu câți bărbați s-a iubit înainte de a fi cu el

În direct, la televizor, cântărețul a întrebat-o pe soția sa, cu câți bărbați s-a iubit înainte de a fi cu el. Răspunsul dat de Amalia l-a luat prin surprindere pe Vasilică. Cântăreața a spus că el este primul și speră ea, ultimul bărbat din viața ei. „Câţi au fost înainte, asta aş vrea să ştiu. Am întrebat-o şi a spus că sunt primul şi ultimul. Te mint eu?”, a spus Vasilică Ceteraşu. „Da, eu sper că e ultimul. Eu nu am îndoieli asupra lui, eu nu m-am gândit să-l duc niciodată la poligraf, eu cred în el”, a fost replica soţiei lui Vasilică Ceteraşu, Amalia Ursu, în aceeaşi emisiune.

Multumim că ne citești!

Înainte de a citi știrea, ajută-ți prietenii să citească și ei! Apasă pe distribuie pe facebook

Inchide