Veronica a făcut testul poligraf! A mințit sau nu tânăra în legătură cu bătăile încasate de la soț

Veronica a făcut testul poligraf! Vulpița a mărturisit dacă este sau a fost bătută de soțul, său, Viorel. Iată care este rezultatul! Veronica a făcut lumină în cel mai controversat subiect. Vulpița a fost la detector și a răspuns dacă a fost sau nu bătută de soțul său. Verdictul: Veronica nu a fost bătută de Viorel!

Testul poligraf a arătat că Veronica nu a fost bătută de Viorel
Veridictul a fost dezvăluit astăzi, la „Acces Direct”. Veronica a fost întrebată la detectorul de minciuni dacă a avut vreodată vânătăi în urma unor jocuri sau hârjoneli cu soțul său, dacă l-a lovit vreodată pe Viorel sau dacă a fost vreodată bătută de acesta. La toate cele trei întrebări Vulpița a răspuns cu „Nu!”. Așadar, tânăra din Blăgești nu a fost bătută de partenerul său de viață.

Pe de altă parte, Veronica a mai primit o întrebare le testul poligraf. Aceasta a fost:

„Este adevărat că spui că ești bătută din dorința de a atrage milă?”

Veronica a răspuns afirmativ la această întrebare, recunoscând astfel că a susținut că a fost lovită de Viorel doar pentru a atrage milă din partea oamenilor.

Mirela Vaida, mesaj pentru Vulpița după aflarea verdictului
Aflând rezultatul testului poligraf, Mirela Vaida i-a transmis Veronicăi un mesaj important. Prezentatoarea i-a spus Vulpiței că nu trebuie să mintă, deoarece în urma minciunilor sale poate băga niște oameni nevinovați în închisoare.

„Astfel de lucruri pe care tu le consideri nevinovate pot băga oameni nevinovați în închisoare. L-ai acuzat pe Marian de viol, să nu uităm. (…) Acum îl acuzi pe soțul tău că te lovește. Violența domestică este infracțiune. Cred că e închisoare de la 6 luni la 3 ani. Tu poate nu îți dai seama de asta, dar mințind, ca să te acoperi pe tine sau să creezi milă sau să plângi, tu poți să faci rău unor oameni nevinovați”, i-a spus Mirela Vaida Vulpiței.


Apreciază și distribuie !

Viorel s-a arătat foarte supărat de fapta soției sale și a declarat că nu știe dacă va mai putea să o ierte.

Scene violente la Acces Direct. Viorel și-a ieșit din minți
Scene violente au avut loc, din nou, în platoul „Acces Direct”. Iată ce s-a întâmplat și cum s-a ajuns aproape de agresiuni fizice. După ce emisiunea se afla în centrul unui scandal privind posibile abuzuri, ascunse intenționat de producători pentru a face rating, iată că violența își face apariția chiar în direct. Deja-celebrii „Vulpița” și Viorel Stegaru au fost protagoniștii unei scene greu de privit, mai ales având în vedere că „Acces Direct” este difuzată la o oră la care minorii au acces la televizor.

Scenele violente au avut loc ieri
Din cauza geloziei, bărbatul a fost cât pe ce să își lovească soția în emisiunea de ieri. Atunci când individul a aflat că un alt invitat al emisiunii dorește să îi cumpere o mașină partenerei sale de viață, acesta a văzut negru în fața ochilor. O glumă a Veronicăi l-a scos din minți și Viorel a vrut să arunce cu telefonul mobil în soția lui. Din fericire, prezentatoarea Mirela Vaida și reporterul prezent în platou l-au calmat pe bărbat, însă nu se știe ce s-a întâmplat la finalul emisiunii în direct, după ce camerele s-au oprit.

În ultimele șase luni, „Acces Direct” a primit patru amenzi de la CNA, în valoare de aproape 30.000 de euro. Trei dintre sancțiuni au fost aplicate din cauza poveștii „Vulpiței”, cazul său fiind considerat de membrii CNA „un spectacol al degradării umane”. Recent, s-a decis ca emisiunea să fie difuzată și sâmbătă, tot de la ora 17:00.

Ediția care se va difuza sâmbătă va fi, totuși, una înregistrată, spre deosebire de emisiunile de luni până vineri, care sunt în direct. Schimbarea va intra în vigoare chiar weekendul acesta, când telespectatorii vor putea viziona emisiunea sâmbătă.

Fosta asistentă de la Acces Direct „a fugit” din România. „Simțeam o presiune uriașă”
După demisia de la Acces Direct, Emily Burghelea s-a gândit să-și dea un restart și nu a stat prea mult să mediteze asupra acestei idei. Și-a făcut bagajele și a plecat într-un loc în care nu există nici stres, nici ținute elegante, ci doar soare, mare, nisip, pălării și ochelari de soare și multă veselie!

Emily Burghelea a lăsat în spate România și tot ceea ce i s-a întâmplat în ultima perioadă și și-a luat o vacanță pe cinste. Fosta asistentă de la Acces Direct se află în Grecia, iar, direct de pe plajă, a făcut dezvăluiri pentru Cancan.ro.