Vești bune pentru români. Ce se întâmplă din 15 aprilie

Începând cu data de 15 aprilie, medicii din România, cât și populația, nu vor mai avea probleme cu măștile de protecție, deoarece acestea se vor găsi peste tot. Cel puțin așa susține ministrul Economiei, Virgil Popescu, care a venit cu un anunț foarte important.

Vești bune pentru români! Din 15 aprilie se vor găsi măști de protecție la farmacie

Așadar, în România a început producția de măști și combinezoane. Ministrul Economiei, Virgil Popescu, a declarat la Digi24 că, din data de 15 aprilie, vor există suficiente măști atât pentru medici, cât și pentru populație.

Virgil Popescu, ministrul Economiei: „S-a pornit producția în țară de măști și combinezoane. Primim cereri din partea unor firme care doresc să producă. Săptămâna viitoare vom pune în practică o metodă de achiziție a tuturor – măști și combinezoane inclusiv biocide. Producătorii români să știe că au unde să vândă aceste produse.


Apreciază și distribuie !

Cred că începând cu 15 aprilie vom putea produce suficiente măști să ajungă la populație și la medici. Cred că ești mult mai în siguranță din punct de vedere sanitar dacă ieși din casă purtând o mască”.

Bișnițarii cer chiar și 25 de lei pentru o mască de protecție

Vestea venită de la ministrul Economiei vine ca o binecuvântare pentru oamenii care nu mai găsesc măști de protecție în farmacii de o foarte bună perioadă de timp. Mulți au fost nevoiți să-și îndrepte atenția spre anunțurile de pe internet, unde diferiți oameni vând măști la supra-preț. Și nu doar particularii au făcut o afacere din aceste vânzări, ci și magazinele online foarte mari, care practică niște prețuri exorbitante.

Dacă până ca temutul virus să bage spaima în omenire o mască costa câțiva bani la farmacie, acum aceasta nu mai este de găsit. În schimb, o mască poate costa chiar și 25 de lei la magazine precum eMag.