Veşti cutremurătoare! Artistul popular Nelu Bălășoiu, în comă în urma infectării cu COVID-19

Veşti triste vin din lumea artistică. Cântăreţul Nelu Bălășoiu se află în stare critică în aceste momente. Artistul în vârstă de 71 de ani a ajuns la spital în stare gravă după cea fost infectat cu coronavirus şi a făcut şi accident vascular.

Nelu Bălășoiu, în comă. A fost testat pozitiv, iar acum este la un pas de moarte: ”Să ne rugăm!”
Nelu Bălăşoiu, în ultimii ani, s-a confruntat cu mai multe probleme grave de sănătate, iar acum se zbate între viaţă şi moarte pe patul de spital. Cântăreţul în vârstă de 71 de ani trece în aceste momente prin cea mai grea încercare. Artistul a ajuns de urgență pe mâinile medicilor după ce s-a infectat cu COVID-19, iar apoi a suferit și un accident vascular cerebral.

Vestea tragică despre starea de sănătate a lui Nelu Bălășoiu a fost făcută chiar de fiul lui, pe pagina de Facebook a artistului. Ionuț Bălășoiu îi roagă pe pe oameni, pe fanii artistului, să se roage pentru tatăl său, astfel încât să treacă cu bine și peste acest moment grav.


Apreciază și distribuie !

Mesajul care a anunţat starea în care se află Nelu Bălăşoiu
„Dragii noştri, veştile nu sunt bune. Din păcate tata a fost testat ieri iar astăzi a venit confirmarea, este Covid-19 pozitiv. Medicii mi-au comunicat că a suferit şi un accident vascular cerebral, iar acum se afla în comă. Haideţi să ne rugăm ca Dumnezeu să facă o minune în aceste zile sfinte. Mă simt copleşit. Semnat: Ionuț Bălășoiu„, a scris fiul lui Nelu Bălăşescu.

În ziua de Paşte au murit 13 români de coronavirus
În prima zi de Paşte au murit 13 români care erau infectaţi cu coronavirus. Astfel, bilanţul total al morţilor cauzate de virusul ucigaş în România a ajuns la 434.

România se află la un pas de a intra în scenariul 5 al epidemiei de coronavirus. Se va ajunge la acest scenariu după ce în ţară vor fi 10.000 de pacienți confirmați cu virisul ucigaş. De asemenea, scenariul 5 va aduce cu sine o altă serie de ordonanțe militare. Acestea, bineînțeles, vor veni cu alte alte restricţii pentru populaţie.