Vica Blochina își caută șofer: „Tânăr, frumos, nu foarte deștept, să aibă mușchi”

După ce a fost implicată într-un accident rutier, Vica Blochina vrea să lase condusul pentru o perioadă așa că își caută șofer.

Vedeta a făcut anunțul pe rețelele de socializare și

știe exact cum trebuie să fie și să arate viitorul ei „partener” de trafic.

Vica Blochina i-a luat prin surprindere pe internauți. Aceasta a anunțat că își dorește un șofer și a oferit o descriere exactă a celui care îi va conduce mașina. Așa cum era de așteptat, blondina are standarde înalte și nu oricine se poate califica pe postul oferit.

S-a dat drumul la casting pentru șofer, iar cel care va ocupa această poziție trebuie să îi îndeplinească toate condițiile. Așadar, aspiranții pentru acest job trebuie să arate bine, să aibă simțul umorului și cel mai important să nu fie pensați.

„Am un anunț de făcut! Fiți atenți, băieți sau poate și fete, să mă gândesc… Caut un șofer! Criteriile: tânăr, frumos, nu foarte deștept, isteț, nu gras – să aibă mușchi. Sub nicio formă să nu fie pensat. Nu-mi plac bărbații pensați, mi se pare penibil. (…) Și să fie foarte haios. Am foarte multe drumuri de făcut și vreau să-mi țină de urât cineva”, a spus Vica Blochina pe InstaStory.

Vica Blochina, implicată într-un accident
Recent, Vica Blochina a fost implicată într-un accident rutier. Fosta prezentatoare TV a avut nevoie de îngrijiri medicale după incidentul neplăcut. Potrivit vedetei, vina a fost a ei. Oamenii legii și o ambulanță s-au deplasat la fața locului, iar fosta prezentatoare TV a fost transportată la spital.

„Eu am fost de vină. Am lovit toată partea dreaptă a mașinii. Sunt amețită. Fac niște perfuzii și sper să ajung repede acasă”, a declarat Vica Blochina.

Din fericire, accidentul nu a fost unul grav, iar vedeta nu a avut de suferit.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata