Acasă Politică Victor Ponta: Carmen Dan nu e lăsată de Dragnea să demisioneze. „Dragnea...

Victor Ponta: Carmen Dan nu e lăsată de Dragnea să demisioneze. „Dragnea are o gândire mafiotă”

DISTRIBUIȚI

Victor Ponta: Carmen Dan nu e lăsată de Dragnea să demisioneze. „Dragnea are o gândire mafiotă”

Victor Ponta, fostul premier și președinte al PSD, a declarat că din informaţiile sale de la foştii colegi din PSD, Carmen Dan ar vrea să-şi dea demisia din funcţia de ministru de Interne, dar nu este „lăsată de Liviu Dragnea“.

Ponta i-a recomandat premierului Mihai Tudose să-i ceară ministrului Carmen Dan, plecarea din Guvern.

„Carmen Dan vrea să îşi dea demisia, dar nu o lasă Liviu Dragnea. Mi-au spus colegii din PSD. Ea trebuie să îi ceară voie lui Dragnea. Secretara de şcoală de la Videle e un dezastru.

Atâta timp cât Tudose nu are autoritate asupra miniştrilor, dacă nu poate să schimbe un ministru, dacă nu poate să pună un ministru la Interne, ce rol mai are? El trebuia să-i ceară demisia. «Doamna Carmen Dan, ori vă daţi demisia, ori vă demit. Hai, mergeţi pe hol şi scrieţi-o!», asta trebuia să îi spună. Ea are un singur scop: să-i fie bine lui Dragnea“, a declarat Victor Ponta la B1 TV.

Citește și: Scaunul lui Dragnea se clatină. Mihai Tudose, susținut de numărul 2 din PSD: „E loc de mult mai bine

Fostul premier a avut cuvinte dure la adresa şefului PSD.

„Dragnea are o gândire mafiotă, are încredere doar în cei care au fost cu el. Carmen Dan, când era prefect, a semnat toate actele despre Lacul Belina şi Tel Drum. Aia e infraţiune de ridicol.

S-a făcut de râs cu povestea microfonului plantat în priză. Un ministru de Interne care fuge la presă şi fuge la televiziune, nu s-a mai văzut.

Ce face Carmen Dan, nu face decât să accentueze lipsa de încredere în poliţie. Dragnea a confiscat PSD-ul, Guvernul şi Parlamentul, e cel mai rău lucru care se putea întâmpla.”, a mai spus Victor Ponta la B1 TV.

Urmărește-ne și pe Facebook. Informația de partea ta!

Citește și: Vlad Voiculescu: „Clica de borfași atacă din nou: Carmen Dan profită de scandalul pedofilului polițist”

Sursă: Adevărul.ro

loading...