Acasă Politică Victor Ponta: „Timmermans a venit la București și a găsit nişte pisici plouate...

Victor Ponta: „Timmermans a venit la București și a găsit nişte pisici plouate care au miorlăit că ei nu au nicio legătură cu cererea de revocare a lui Kovesi”

2
DISTRIBUIȚI

Victor Ponta: „Timmermans a venit la București și a găsit nişte pisici plouate care au miorlăit că ei nu au nicio legătură cu cererea de revocare a lui Kovesi”

Fostul premier Victor Ponta a comentat vizita prim-vicepreşedintelui Comisiei Europene la Bucureşti, Frans Timmermans, afirmând că acesta a venit „să îl vadă pe viu pe Dragnea”.

El spune că Timmermans a găsit la Bucureşti „nişte pisici plouate” care au spus că nu au nicio legătură cu cererea de revocare a procurorului-şef al DNA.

„Domnul Frans Timmermans a venit la Bucureşti să îi vadă pe viu pe Dragnea & Co ( “tigrii” care rup televizorele în prime-time şi luptă cu Kovesi şi statul paralel până la ultima picătură de sânge)! Şi ca eventual să facă eforturi uriaşe că să îi readucă pe <<drumul drept al UE>>”, a scris Victor Ponta pe Facebook.

El susţine că oficialul european a găsit la Bucureşti „nişte pisici plouate care au miorlăit că nu ştiu nimic şi nu au nicio legătură cu cererea de revocare a lui Kovesi”.

Citește și: Focuri de armă și oameni înarmați cu cuțite pe străzile capitalei. Urmărire ca-n filme pentru prinderea unui „șofer” fără permis

„Şi a găsit la Camera Deputaţilor nişte pisici plouate care au miorlăit că ei nu ştiu nimic şi nu au nicio legătură cu cererea de revocare a lui Kovesi sau cu proiectele de legi ( care oricum au venit de la CCR şi stau la uscat în depozit)! Mă aşteptam că Dragnea să îi spună şi lui Timmermans ca la OUG 13/2017, că el nu era în ţară şi nu ştie despre ce e vorba”, mai spune Ponta.

În final, acesta spune: „O farsă de prost gust! În final Caţavencu Dragnea şi Coana Joiţica Kovesi ( plus Klaus Trahanache) se pupă în scena finală şi noi ne vedem de ale noastre, ca şi domnul Timmermans!”.

Prim-vicepreşedintele Comisiei Europene, Frans Timmermans, s-a aflat joi într-o vizită oficială la Bucureşti, în cursul căreia s-a întâlnit cu preşedintele Klaus Iohannis, cu preşedintele Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, cu premierul Viorica Dăncilă, cu ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, precum şi cu procurorul-şef al DNA, Laura Codruţa Kovesi, cu procurorul general, cu preşeditele instanţei supreme, Cristina Tarcea, şi cu şeful DIICOT.

Citește și:

Putin a prezentat o simulare în care noile rachetele „invincibile” ale Rusiei lovesc Florida: „ați eșuat să opriți Rusia!”

loading...