Acasă Politică VIDEO – Conversație în Parlament: „Iată cum votează penalii”„Am poză că sunteți...

VIDEO – Conversație în Parlament: „Iată cum votează penalii”„Am poză că sunteți șofer”„Eu am o poza în care dvs. faceți sex anal”

DISTRIBUIȚI

Conversație în Parlament: „Iată cum votează penalii”„Am poză că sunteți șofer”„Eu am o poza în care dvs. faceți sex anal”

Senatorul PSD Șerban Nicolae, prezent în Camera Deputaților, a jignit-o extrem de urât pe deputata USR Cosette Chichirău, care filma modul în care deputații PSD votează modificări la legile justiției fără să știe despre ce este vorba, în același timp, Deputații USR susțineau amendamentele la legi, cu ajutorul unei portavoce.

Chichirău l-a întrebat pe Serban Nicolae ce cauta în Camera Deputatilor, având în vedere că este senator, iar acesta a răspuns cu jigniri.

Cand Chichirău a spus „Iată cum votează penalii”, Nicolae a răspuns: „Doamnă, penală este mama care v-a făcut, așa nesimțită”.

„E bună leafa aia mărită de guvernul PSD? Nu vă e rușine să încasați bani nemunciți? Nu vă e rușine?”, a continuat Șerban Nicolae, care a mai spus că deputata are mâncare între dinți.

„Nu va hliziți fasolea așa la mine! Va rog frumos, nu mai râdeți, că este o imagine dezolantă”, a spus Nicolae.

Dumneavoastră sunteți șofer”, a răspuns Chichirău, aluzie la momentul în care Șerban Nicolae conducea mașina lui Cătălin Voicu.

„Sunteți atât de proastă, incredibil ce spuneți. Dovediți că sunt șofer”, a răspuns Nicolae.

„Am poză că sunteți șofer”, a continuat Chichirău.

„Dumneavoastră sunteți atât de proastă! CV-ul este in poze? Sunteți atât de proastă încât e incredibil ce spuneți. Demonstrați că am fost eu șofer. Aveți o poză? Poza e CV? Eu am o poza în care dvs. faceți sex anal. Ce spuneți de asta?”, a răspuns senatorul PSD.

Citește și: Alimentul care scade riscul de Accident Vascular Cerebral (AVC)

loading...