VIDEO Totul despre soția lui Firicel din Las Fierbinți. Actrița Liliana Mocanu, așa cum nu ai mai văzut-o

0

Soția lui Firicel din Las Fierbinți este unul dintre cele mai simpatice personaje ale serialului. Milioane de telespectatori o îndrăgesc, dar puțină lume știe cine este cu adevărat soția lui Cuzin Toma, Firicel din Las Fierbinti. Într-un interviu recent, Liliana Mocanu pe numele real a dezvăluit mai multe despre rolul său.

Totul despre soția lui Firicel din Las Fierbinți. Actrița Liliana Mocanu, așa cum nu ai mai văzut-o

Actrița Liliana Mocanu are unul dintre cele mai îndrăgite personaje ale faimosului serial, Las Fierbinți. Soția lui Firicel a ajuns la inimile a milioane de telespectatori prin atitudinea și replicile sale care stârnesc amuzamentul. Într-un interviu recent, o puteți cunoaște altfel pe soția lui Firicel, decât în serial.

Actrița Liliana Mocanu a precizat că este o bucurie să fii în rolul de soție a lui Firicel. De când interpretează acest rol, actrița se simte împlinită profesional.

”Este o bucurie, pentru că de fiecare dată scenaristul îmbogățește personajul meu. Întâmpină alte și alte provocări, pe care le trec cu brio. M-am atașat foarte mult de personaj, de film, de echipă, de proiectul ăsta. Pentru mine înseamnă foarte mult, m-a împlinit profesional”, a spus actrița pentru Protv.

Ce ar trebui să știe lumea despre soția lui Firicel din Las Fierbinți?

Întrebată despre ce ar trebui să știe lumea despre soția lui Firicel din Las Fierbinți, actrița Liliana Mocanu a dat un răspuns destul de amuzant:

”0722 22…23 (râde), a spus actrița.

Totodată, actrița a precizat și cum este să filmezi pe timp de pandemie. Ea a explicat că lucrurile au decurs diferit, cu toții respectând distanțarea și fiind testați zilnic. De atfel, Liliana Mocanu a mărturisit că serialul Las Fierbinți se bucură de succes deoarece are un scenariu bine pus la punct, iar actorii sunt din ce, în ce mai bine intrați în roluri.

”Noi ne-am cam ferit, cum a făcut toată lumea. Am fost testați în permanență. Nu a mai fost ca înainte. Am mâncat fiecare pe departamentul lui. Important este că am lucrat (…) Serialul se bucură de succes deoarece are un scenariu foarte bine scris, are o echipă bine închegată și fiecare a lucrat la personaj, a aprofundat personajul”, a mai spus Liliana Mocanu.

 

Multumim că ne citești!

Înainte de a citi știrea, ajută-ți prietenii să citească și ei! Apasă pe distribuie pe facebook

Inchide