Viorel a răbufnit. Acesta a vărsat lacrimi amare după ce Vulpița i-a adus mai multe acuzații

Viorel a răbufnit, după ce soția lui l-a acuzat că ar fi bătut-o. Vulpița a declarat că este agresată de Viorel, însă detectorul de minciuni a demonstrat contrariul. Viorel a vărsat lacrimi amare după ce Vulpița l-a acuzat de violență și l-a făcut să pară un bărbat violent. După rezultatele detectorului de minciuni, peste Viorel parcă a căzut cerul. Soțul Veronicăi este foc și pară pe tânără și susține că va divorța, fără să fie vreo cale de întoarcere.

„Lucrurile nu o să mai decurgă că până acum, o să plătească cu vârf și îndesat. Să mă lase în pace, că nu mai suport. O să-i spun și ei. Are și tupeul să vorbească prostii. Eu cădeam vinovat la toate. Numai prostii spune. Atât știe să facă, de azi înainte să nu mai vină la apartament, nu mai iert nimic. Cel mai prost ajung din bunătatea mea”, a declarat Viorel printre lacrimi.

Viorel a plâns, după ce a fost acuzat de violență
Mai mult, soțul Vulpiței spune că Veronica nu apreciază nimic din ceea ce el și familia lui au făcut pentru ea, timp de șase ani de când sunt căsătoriți.

„N-o mai interesează că are soacră care are grijă de copil, nu o mai interesează nimic. Hai că nu scap eu de ea cu una cu două. Zicea taică-su că eu sunt vinovat. Nu a învățat nimic. Nu mă credea nimeni. Să-și amintească cine a ajutat-o când i-a fost mai greu. Să-și ceară scuze în fața mea. Trebuia să bag divorț de prima dată, să se ducă. Nu mai ascult nimic, m-a luat de prost. Numai minciuni știe să spună”, a mai afirmat Viorel, dezamăgit nevoie mare de afirmațiile făcute de mai tânăra lui soție.

Vulpița l-a părăsit pe Viorel! Cu cine trăiește acum tânăra din Blăgești?
Veronica Stegaru a luat o decizie cu care a luat-o prin surprindere chiar și pe Mirela Vaida. Vulpița și-a făcut bagajele și a plecat.


Apreciază și distribuie !

Vulpița din Blăgești surprinde din nou! În ediția de joi, 25 iunie, a emisiunii prezentate de Mirela Vaida, Veronica Stegaru a făcut un anunț cu care i-a șocat pe telespectatori, dar și pe Mirela Vaida. De ce? Ei bine, tânăra l-a părăsit pe Viorel și a anunțat în direct că a plecat din apartamentul în care locuia cu Viorel.

Vulpița l-a părăsit pe Viorel! Cu cine trăiește acum tânăra din Blăgești? Vestea care a șocat-o pe Mirela Vaida
Vulpița l-a părăsit pe Viorel! Cu cine trăiește acum tânăra din Blăgești? Se pare că relația soților din Blăgești atârnă pe un fir de ață și nu prea mai există cale de împăcare între cei doi, mai ales după nenumăratele discuții din ultimele săptămâni. Veronica și Viorel Stegaru se ceartă zilnic și își aduc acuzații grave unul altuia. Ei bine, Vulpiței i s-a umplut paharul și a pus piciorul în prag. Sătulă de reproșurile soțului ei, aceasta și-a făcut bagajele și a plecat. Unde și cu cine?

Vulpița l-a părăsit pe Viorel! Cu cine trăiește acum tânăra din Blăgești? La un moment dat, în timpul emisiunii, Mirela Vaida a întrebat-o pe Vulpița dacă mai trăiește cu Viorel, iar spre surprinderea prezentatoarei de televiziune, răspunsul tinerei din Blăgești a fost un NU categoric. Veronica s-a separat fizic de tatăl fetiței ei, după luni întregi de scandaluri.

„Voi v-ați separat? Deci nu mai locuiți împreună, nu?”, a întrebat-o Mirela Vaida pe Vulpița.

„Nu!”, a fost răspunsul acesteia din urmă.

Totodată, Veronica nu a vrut să lase loc interpretărilor și a spus că s-a mutat singură la hotel.