Viorel Lis, de urgență la spital! Cum se simte fostul edil al Capitalei

Viorel Lis trece prin momente de groază! Fostul edil al Capitalei a ajuns de urgență la spital noaptea trecută, după ce a început să se simtă foarte rău. Se pare că el și Oana suferă de boala momentului, după ce au fost testați pozitivi. Află cum se simte în acest moment Viorel Lis.

Viorel Lis are plămânii afectați

Seara trecută a fost una de coșmar pentru Viorel și Oana Lis. Cei doi soți au început să se simtă foarte rău, motiv pentru care au decis să se testeze pentru boala momentului. Astfel, au decis să solicite ajutorul specialiștilor, având în vedere că Viorel face parte din categoria de risc.

Cei doi au ajuns la Institutul Matei Balș din Capitală după ce au prezentat simptome specifice. În urma testării s-a aflat că cei doi sunt confirmați pozitiv, deși sunt vaccinați. Viorel Lis a intrat imediat în atenția medicilor, după ce au observat că acesta nu se simte bine și are mai multe probleme de sănătate. În plus, fostul edil era letargic și avea plămânii afectați în proporție de 5%.

Oana Lis nu a rămas în spital, ci se tratează acasă, după ce medicii i-au spus ce are de făcut. Totuși, aceasta a declarat că nici ea nu se simte mai bine și se teme de cum vor evolua lucrurile. Nu se știe exact de unde au contractat virusul, dar cert este că amândoi s-au îmbolnăvit.

Viorel Lis are multe probleme de sănătate

Viorel Lis face parte din categoria de risc, având în vedere că are multe complicații, dar și o vârstă înaintată. Soția lui s-a temut pentru viața lui și așa a decis să anunțe medicii, pentru că nu știa cum să reacționeze într-o asemenea situație și nici ce tratament să îi dea.

Viorel Lis are mai multe probleme de sănătate, care s-au agravat în ultima perioadă. Fostul edil al Capitalei se deplasează cu greu și este dependent de soția lui. Aceasta îi pregătește masa, îl ajută să se spele, îl scoate uneori afară și chiar a decis să renunțe la locul ei de muncă pentru a-l putea supraveghea mereu.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata